Posjetite najveći hrvatski shopping centar i pronađite odlične popuste

Blagdansko uređenje doma

Objavljeno: 19.11.2020. zagorjeinternational

Blagdansko vrijeme nam se polako bliži i već se može osjetiti svuda oko nas. Mnogi ljubitelji blagdanskog ugođaja s ukrašavanjem domova kreću već krajem studenoga, a ako ste i sami već krenuli s pripremama za uređenje doma u božićnom duhu – donosimo vam ideje za najljepše uređenje iz Westgate Shopping Cityja. 

Ako volite šarenilo, gomile kariranih ukrasa i izobilje svjetlucavih lampica, Božić je pravo vrijeme da to otvoreno i pokažete. Što se tiče uređenja doma za blagdane, možete dekorirati sve, od kamina do stola za večeru, a s posebno odabranim servisom za jelo ili čašama kakve nudi trgovina Möbel Land, svaki obiteljski obrok odvest će vas u blagdansku bajku. 

Bez obzira volite li se držati tradicionalne crvene i zelene palete boja ili se odlučite za inovativan izgled, detalji poput jastučnica i ukrasnog tekstila pridonijet će blagdanskom duhu u domu. Odličan izbor božićnih jastučića, stolnjaka i tekstilnih detalja pronađite u trgovinama Jysk i Kik.  

Ako želite unijeti malo vintage duha u svoj dom, isprobajte crveno – bijelu kombinaciju boja. Ovo je ujedno i najtradicionalnija božićna kombinacija, a bila je vrlo popularna 50-ih godina prošlog stoljeća. Odlične crveno-bijele kombinacije zapale su nam u oko u Mülleru, dm-u i Konzumu.

Kao jedan od glavnih blagdanskih detalja, izdvaja se božićni vijenac. Možete birati između kreativnih vijenaca, upadljivih ideja s lampicama, ili pak jednostavnih crveno-zelenih varijanti. Mi smo u Westgateu  pronašli pregršt izvedbi.

Moderne čarape za poklone ili pak figurice, patuljci i svima nam dragi orašari pokazat će vaš blagdanski duh u punom sjaju, a velik izbor imaju Bima, Tedi i Pepco. 

A kako bi shopping protekao u znaku popusta i pogodnosti, predlažemo da ovog vikenda, 20., 21. i 22. studenoga posjetite Westgate Shopping City i pronađete savršene detalje te namještaj za svoj dom.
Sve popuste koji vas čekaju u Westgate Shopping Cityju, pronađite na www.westgate.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba