Jeste li već razmišljali što će se ove godine naći na vašem blagdanskom stolu?

JER DOMAĆE JE DOMAĆE: OPG Jakuš već prima narudžbe za odojke!

Objavljeno: 18.11.2020. zagorjeinternational

Približavamo se onom razdoblju u godini kada oko nas trepere lampice s bora, vatra u kaminu lagano pucketa, a obitelj se okuplja oko blagdanskog stola. Iako će u uvjetima epidemije koronavirusa proslava Božića ove godine možda biti organizirana u najužem krugu obitelji, to vas zasigurno neće spriječiti da se na vašem stolu nađu raznovrsne delicije, zar ne?

Osim purice z mlincima, na blagdanskom meniju većine zagorskih obitelji za Božić ili Novu godinu nalazi se odojak, a da biste bili sigurni u podrijetlo onoga što kupujete, uvijek je najbolje kupovati – domaće. 

Vrijedna obitelj Jakuš iz Belovara Zlatarskog već 12 se godina uspješno bavi svinjogojstvom. Na svojem obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu hrane tridesetak krmača, a odojke prodaju tijekom cijele godinu.

Predbilježbe za odojke uoči blagdanskih dana koji su pred nama, već zaprimaju.

Otkrivaju nam kako za prodati još imaju tovljenike / bekone od 110 do 180 kilograma, zatim krmače od 250 do 280 kilograma te odojke od 25 do 30 kilograma.

Svinje su pasmina landras, durok i pietren, hranjene isključivo domaćom hranom. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili ste se odlučili za kupnju, nazovite broj 091/538 48 60 (Vedran) ili 091/796 60 13 (Zlatko), ili pak posjetite OPG Jakuš na adresi Belovar Zlatarski 12c.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba