DIRLJIVO I POTRESNO: Spot donosi istinitu priču o mladom hrvatskom policajcu koji traga za mjestima kalvarije svoga oca, poginulog u obrani Vukovara

Policijska klapa Sv. Mihovil, uz nadolazeći Dan sjećanja, snimila obradu skladbe pokojnog Krunoslava Kiće Slabinca

Objavljeno: 14.11.2020. JJ

Ministarstvo unutarnjih poslova i Policijska klapa sv. Mihovil predstavili su svoj novi videospot za pjesmu “Otiš’o je s mirisima jutra“. Riječ je o obradi skladbe koja se nalazi na prvom  studijskom albumu Policijske klape Sveti Mihovil, izdanom u rujnu ove godine, a u originalu ju je izveo velikan hrvatske glazbene scene Krunoslav Kićo Slabinac, koji je preminuo prošlog petka.

Novi spot izrađen je povodom nadolazećeg Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, u želji da se iskaže zahvala i vječni pijetet svim žrtvama koje su svoj život položile na oltar domovine. – Ponos i domoljublje zapisano filmskom trakom u ovom videospotu prikazano je kroz  istinitu priču mladog  hrvatskog policajca koji  traga za mjestima kalvarije svoga oca stradalog tijekom Domovinskog rata u obrani herojskog grada Vukovara. Ujedno, ovaj spot je trajni “in memoriam“ na  97  hrvatskih  hrabrih policajaca koji su 1991. godine izašli kroz vrata policijske uprave dajući svoje neustrašivo srce za obranu Vukovara. Na ta vrata više se nikada nisu vratili. Otišli su s mirisima jutra… Svjesni da su novim naraštajima stvorili domovinu – poručuju iz MUP-a.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba