Najveći trgovački centar slavi 11. rođendan

ROĐENDANSKI PARTY ZA CIJELU OBITELJ: Zabava, popusti i darovi za posjetitelje

Objavljeno: 12.11.2020. zagorjeinternational

Najveći trgovački centar – Westgate Shopping City – slavi 11. rođendan. Proslava će trajati dva vikenda, a jedan je već iza nas. No, bez brige, i ovaj vikend nas čeka odlična rođendanska proslava, glazbeni flash mob nastup – Matija Cvek, Alen Đuras, Nela i Marko Kutlić, a osim zabave, posjetitelje očekuju i spektakularni popusti te velika rođendanska nagradna igra u kojoj Westgate poklanja automobil, Möbel Land make-over doma i brojne druge vrijedne nagrade!

Popusti

Obožavatelji popusta – naprijed. Jedva smo dočekali popuste, a čak dva vikenda popusta super razlog su za slavlje samo po sebi. Drugi rođendanski vikend nastavlja s fantastičnim popustima, a mi među super rođendanskim akcijama izdvajamo: 

  • Möbel Land – 20% na cjelokupan asortiman
  • Ghetaldus Optika- 50% na sunčane naočale i dioptrijske okvire; 30% na kontaktne leće
  • Optika Anda – 50% na dioptrijske okvire; 30% na sunčane naočale i kontaktne leće; besplatna kontrola dioptrije za sve vrste plaćanja
  • Aurora Jewelry & Watches –  30% na vjenčano prstenje; 20% na satove Tommy Hilfinger, Tad Baker, S.oliver, Police….

 No, to su samo neki od popusta. Sve popuste drugog vikenda istraži klikom OVDJE.

Zabava

Ni zabave u Westgateu neće manjkati. Drugi vikend proslave Centar će posjetiti žongleri, mađioničari, klaun Balonko, štulaši, ali i Westgateove maskote Weston i Vicky.

Bit će tu i rock’n’roll klub Bistra koji će posebno za Westgateovu publiku izvesti plesne nastupe, a glazbeni dio zabave upotpunit će flash mob nastup koji će izvesti Matija Cvek, Alen Đuras, Nela i Marko Kutlić.

Zabavni program drugog rođendanskog vikenda kreće u 15 sati i u subotu i u nedjelju, a sve će se održati u skladu s epidemiološkim preporukama. Cijeli zabavni program je dostupan OVDJE.

Od ponedjeljka 9.studenoga, krenula je i  velika rođendanska nagradna igra

A kako do automobila i drugih vrijednih nagrada? Što više shoppingiraš veće su i šanse da osvojiš novog limenog ljubimca. Sve što trebaš je potrošiti 200 kuna ili više, popuniti nagradni kupon i sačuvati račun, a Westgate Shopping City ti možda pokloni neku od brojnih vrijednih nagrada: automobil Seat Ibiza, Möbel Land make-over doma u vrijednosti 20.000 kuna i brojne druge vrijedne nagrade!

Nagradna igra traje sve do 6. prosinca, a više informacija možeš pronaći OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba