12. POBJEDA U KARIJERI: Filip Hrgović u petoj rundi tehničkim nokautom svladao Rydella Bookera

NESTRPLJIV JE, ŽELI TEŠKU BORBU: “Uglavnom pričaju online, a ne žele u ring sa mnom. Hunter, Dubois, Povetkin, Whyte, Chisora – želim ih sve”

Objavljeno: 08.11.2020. AB

Filip Hrgović je stigao do 12. pobjede u karijeri. Na Floridi je tehničkim nokautom svladao Rydella Bookera. Prvu rundu Hrgović je pokazao koliko je bolji, no nije uzdrmao Amerikanca sve do druge runde, kada je sudac Bookeru dva puta morao brojiti.

Video tog rušenja možete pogledati OVDJE.

U trećoj rundi se nastavila dominacija, ali Booker je pokazao zašto ga nikada nitko nije pobijedio rušenjem. Najbolji hrvatski boksač je nastavio s napadima, a sudac je odlučio reći da je dosta tek u petoj rundi. Booker se više nije mogao braniti, no primio je toliko teških udaraca pa je sudac zbog njegovog zdravlja odlučio prekinuti borbu.

FOTO: Facebook Filip Hrgović

– Hvala Bookeru što je prihvatio borbu. Veliki je ratnik, imao je težak život. Imao sam dobru predstavu, sudac je donio ispravnu odluku. Mislio sam da ću ga prije srušiti, ali odradio sam dobar posao. Dalje se želim boriti protiv najboljih u diviziji. Idemo ljudi, potpišite ugovor, nije to tako teško. Nestrpljiv sam, dobro se osjećam i želim tešku borbu. Boksači uglavnom pričaju preko Instagrama, a ne žele borbu s El Animalom. Trebaju mi velika imena. Michael Hunter, Daniel Dubois, Povetkin, Dillian Whyte, Chisora, želim ih sve – rekao je Hrgović nakon borbe.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba