Šaljite svoje komentare i prijedloge

Uključite se u internetsko savjetovanje za izradu novog Programa za mlade grada Pregrade

Objavljeno: 04.11.2020. LB

Grad Pregrada već više od 13 godina kontinuirano provodi Program za mlade, pa je tu godišnje bilo i po nekoliko projekata iz različitih područja Programa: podupiranje i promicanje neformalnog, izvaninstitucionalnog i cjeloživotnog obrazovanja mladih, unaprjeđenje perspektive za zapošljavanje i samozapošljavanje mladih s područja grada i županije, stvaranje infrastrukture i institucionalnih uvjeta za kvalitetno provođenje slobodnog vremena te kulturnih aktivnosti mladih, poticanje aktivnog sudjelovanja mladih u društvenom i političkom životu grada te promoviranje i podupiranje zdravih stilova života mladih. 

Izrađen Nacrt

S obzirom na to da je dosadašnji gradski program za mlade pisan za razdoblje od 2015. do 2020. godine, potrebno je donijeti novi lokalni program, koji se, kao i prethodni, odnosi na poboljšanje života mladih u gradu te osigurava daljnji razvoj politike prema mladima. U suradnji s Pregrada.info – Udrugom za mlade, a uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade,  izrađen je Nacrt prijedloga Gradskog programa za mlade 2021.- 2025. koji je objavljen na mrežnoj stranici grada Pregrade. U internetsko savjetovanje može se uključiti svaki građanin Pregrade ukoliko želi pogledati nacrt novog programa te dati svoje prijedloge za njegovo poboljšanje.

Do 3. prosinca

Svoja mišljenja i očitovanja možete u pisanom obliku na propisanom obrascu poslati na adresu Grad Pregrada, Upravni odjel za opće poslove i društvene djelatnosti, Josipa Karla Tuškana 2, Pregrada ili na e-mail adresu: [email protected], zaključno do 3. prosinca. Svi u roku pristigli prijedlozi razmotrit će se, a oni prihvaćeni, ukomponirati u konačni prijedlog Gradskog programa za mlade 2021. – 2025. koji će se proslijediti pregradskom Gradskom vijeću na donošenje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba