Predsjednik HDZ-a KZŽ Žarko Tušek traži od Županije da hitno kupi uređaj za testiranje na COVID

ZAGORCI SU TAOCI NJEGOVE ODLUKE: “Tražimo od Željka Kolara da mu konačno na prvom mjestu bude zdravlje i dobrobit svih stanovnika Zagorja”

Objavljeno: 28.10.2020. zagorjeinternational

Iz HDZ-a Krapinsko – zagorske županije stiglo je priopćenje medijima u kojem traže Krapinsko – zagorsku županiju, na čelu sa Željkom Kolarom, da hitno kupi uređaj za testiranje na COVID.

Priopćenje prenosimo u cjelosti:

– Župan Željko Kolar i dalje se oglušuje o nabavi uređaja za testiranje na COVID-a te ga ovim putem pozivamo da se ne izvlači od odgovornosti i odmah krene u nabavu PCR-uređaja. Zdravlje stanovnika Krapinsko – zagorske županije nam treba biti iznad svega, te Županija treba  i mora pronaći sredstva za kupnju tog uređaja. S ovolikim brojem oboljelih i velikom potrebom testiranja na dnevnoj bazi nevjerojatno je da Krapinsko -zagorska županija još nije nabavila taj aparat niti krenula, dapače Kolar i njegovi bliski suradnici odbijaju bilo kakvu mogućnost nabavke aparata za PCR testiranje. Gotovo sve županije i županijske bolnice u Hrvatskoj nabavile ili su u postupku nabave takvog aparata. Zagorci su taoci sulude odluke Kolara i njegovog ravnatelja županijskog Zavoda za javno zdravstvo KZŽ Tomislava Jadana. Još jednom tražimo od Željka Kolara da mu konačno na prvom mjestu bude zdravlje i dobrobit svih stanovnika Zagorja, a ne njegova politika bježanja od odgovornosti – piše u priopćenju koje potpisuje predsjednik HDZ-a KZŽ Žarko Tušek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba