Mlade Zagorke bile odlične u konkurenciji 127 učenika viših razreda osnovne škole

Lucija Belošević i Ana Katalenić iz OŠ Đurmanec osvojile 1. i 3. mjesto na državnom natjecanju mladih tehničara

Objavljeno: 27.10.2020. Alen Brodar

Na 62. državnom natjecanje mladih tehničara, koje je održano u virtualnom okruženju, sudhelovalo je 127 učenika viših razreda osnovne škole, koji su u jednom od 12 područja natjecanja putem Zoom aplikacije prezentirali svoju tehničku tvorevinu na temu Igračka.

Iz Osnovne škole Đurmanec natjecanju su pristupile Ana Katalenić iz 6. razreda, u kategoriji Graditeljstvo s radom: Trkaća staza (u kategoriji Graditeljstva sudjelovao je 21 natjecatelj) i Lucija Belošević, učenica 7. raazreda u kategoriji Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina s radom: Igračka za predškolarce (u toj kategoriji ukupno je bilo 23 natjecatelja). Ana Katalenić osvojila je 3. mjesto, a Lucija Belošević 1. mjesto. Učenice su svaka svoju igračku i tehničku dokumentaciju izradile kod kuće uz pratnju i savjete učiteljice tehničke kulture Đurđe Zubić. Objedinjenu tehničku dokumentaciju učiteljica je poslala prema naputku Državnom povjerenstvu natjecanja mladih tehničara.

Ani i Luciji, kao i njihovoj mentorici, na izvrsnom rezultatu čestitali su iz Krapinsko – zagorske županije, a čestitkama se pridružujemo i mi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba