Veliko priznanje

Zagrebački profesor geografije proglašen je najboljim profesorom u svijetu

Objavljeno: 26.10.2020. zagorjeinternational

Dejan Nemčić, profesor geografije iz zagrebačke Osnovne škole Ive Andrića proglašen je najboljim profesorom u svijetu. Nemčić je nagradu dobio na najznačajnijem svjetskom natječaju za učitelje Global Teacher Award 2020. u konkurenciji najboljih učitelja iz 110 zemalja.

Za nagradu ga je nominirala platforma Edubalkan, u čije se osnivanje i djelovanje uključio kad su u Hrvatskoj zbog karantene zatvorene sve škole. Riječ je naime o platformi u kojoj su se povezivali profesori učitelji i nastavnici diljem regije kako bi jedni drugima dali podršku u provođenju on-line nastave, javlja Večernji list.

“Senzacionalna vijest iz Indije!!!!!! Dobitnik sam nagrade GLOBAL TEACHER AWARD 2020 – najbolji učitelji svijeta. Najprestižnija od svih nagrada u polju svjetskog obrazovanja!!! Od malenog grada Garešnice do vrha svijeta. Ovo je jedna posebna priča o vjerovanju u bolje obrazovanje za djecu, odricanju, upornosti, predanom radu i ustrajnosti da širimo mir, oko nas i u svijetu. A sada noć zahvale, svima, koji su tu, na ovom putovanju do vrha. Indija doći ćemo ti po nagradu : virtualno, brodom, avionom, pješice, ali nekako ćemo doći . Svijete moj.  Hrvatska”, napisao je Nemčić na Facebooku.

Najnovije po kategorijama

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter