"Zašto mi se cesta ljulja, lijevo, desno, sim i tam"

[Video] “NIKAD VIŠE VOZAČKU U RUKE”: U Veleškovcu vozio kao Englez, skoro udario automobil iz suprotnog smjera

Objavljeno: 24.10.2020. zagorjeinternational

“Zašto mi se cesta ljulja, lijevo, desno, sim i tam”, stihovi su popularne pjesme, ali kada se ti šaljivi stihovi predoče u stvarnost, to nije nimalo smiješno.
Na Facebook stranici Policija zaustavlja Krapinsko – zagorska županije u petak navečer je tako objavljena snimka na kojoj se jasno vidi vozilo koje u nekoliko navrata prelazi u traku za kretanje vozila iz suprotnog smjera, a u jednom trenutku skoro udara u automobil iz suprotnog smjera. Sve je snimio vozač koji se cestom kretao iza spomenutog vozača koji je krivudao automobilom, a za kojeg je većina komentatora pretpostavila da je bio pijan. Video je navodno snimljen u Veleškovcu, između Zlatar Bistrice i Konjščine.

POGLEDAJTE VIDEO: https://www.facebook.com/698230666899728/videos/1288889018176658/

“Nikad više vozačku u ruke”, kažu neki komentatori objave, dok je dio njih ipak pokušao pronaći opravdanje, pa tako jedan kaže da je možda čovjeku pozlilo. Bilo je tu i seksističkih komentara, poput onog da je to sigurno žena za volanom koja se šminka i dogovara spoj na mobitelu jer već kasni.
Netko se našalio da je čovjek sigurno došao iz Engleske, dok su drugi osudili vozača koji je sve snimao.

– Umjesto snimanja, bolji izbor je kontaktirati policiju te dati broj registarskih pločica, marku i boju vozila. Izašli bi bez brige, znam iz vlastitog iskustva – napisala je jedna korisnica Facebooka.
Neki su pak savjetovali vozaču koji je snimao da idući puta barem signalizira drugom vozaču i upozori ga da se nalazi u pogrešnoj traci.
Jer činjenica jest, da je ususret došlo vozilo iz suprotnog smjera, nesreću bi bilo gotovo nemoguće izbjeći.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba