S područja Zlatara ste, a muči vas pokvarena javna rasvjeta, loša odvodnja, kanalizacija, neasfaltirana cesta ili nečišćenje snijega?

“NA DLANU”: Grad Zlatar razvio aplikaciju za lakše, brže i efikasnije prijavljivanje komunalnih problema

Objavljeno: 21.10.2020. AB

– Uvođenjem aplikacije “Na dlanu”, za lakše i brže prijavljivanje komunalnih problema u gradu, želimo biti što efikasniji i na taj način brže rješavati probleme –  ističe gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek.
“Na dlanu” je usluga koja omogućuje građanima Grada Zlatara jednostavnu prijavu i pregled komunalnih nepravilnosti i problema na administrativnom području Grada te dobivanje povratnih informacija o rješavanju problema. Usluga je namijenjena isključivo za prijavu komunalnih problema i nepravilnosti iz djelokruga komunalnih djelatnosti koje se odnose na javne površine, rasvjetu, kanalizaciju i odvodnju, ceste i puteve, prirodne nepogode, zapuštena zemljišta, divlje deponije, čišćenje snijega i leda, nezbrinute životinje i slično. Usluga nije namijenjena rješavanju svih problema građana, pogotovo ne onih koji nisu iz komunalnog djelokruga. Problem se možete prijaviti putem linka na sustav na internetskoj stranici Grada Zlatara, gdje su objavljene i upute za korištenje. Prijavljene probleme obrađuju stručne službe Grada Zlatara i rješavaju u najkraćem mogućem roku ili prosljeđuju naloge za izvedbu radova vanjskim službama, stoji uz ostalo u uputama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba