STRAVIČNA NESREĆA U NOVOJ GRADIŠKI

POGINUO NA LICU MJESTA: Prevelikom brzinom prošao kroz raskrižje, sletio s kolnika i probio zid kuće – ukućani, srećom, nisu bili doma

Objavljeno: 20.10.2020. zagorjeinternational

U ponedjeljak navečer u Novoj Gradiški dogodila se stravična prometna nesreća, u kojoj se muškarac (40) zabio automobilom u obiteljsku kuću život te poginuo. Iz Policijske uprave brodsko-posavske objavili su detalje:

– Sinoć, oko 21 sat, u Novoj Gradiški, na raskrižju Ulice Slavča i Ulice Ljudevita Gaja, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do nesreće došlo jer je 40-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine, prošao pored vidno postavljenog znaka “stop-obavezno zaustavljanje” te potom kroz raskrižje, sletio s kolnika i udario u zid obiteljske kuće u vlasništvu 61-godišnjaka. Od siline udara vozilo je probilo zid obiteljske kuće te završilo u unutrašnjosti kuće. Tom prilikom u kući nije bilo osoba. Vozač osobnog automobila je smrtno stradao na mjestu događaja. Policijski službenici dostavljaju obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu – stoji u priopćenju policije. 

Policija zaustavlja KZŽ

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba