NASREĆU, NITKO NIJE NASTRADAO

Fasada sa zgrade pala kraj mame s bebom u kolicima

Objavljeno: 19.10.2020. LB

“Prolazila sam Martićevom kada je s fasade zgrade kod kioska, iza Bauerove, pao dio fasade. Nasreću, koliko čujem, mama s bebom u kolicima, koja je baš prolazila, prošla je ok (mada je palo odmah do kolica). Naravno, svi su u šoku. Ljudi, zahtijevajmo da se nešto hitno poduzme prije zime!!! Treba hitno ukloniti opasne dijelove. Ovako je šetnja gradom lutrija.”, napisala je jedna žena.

Fasada je sa zgrade pala u subotu oko 13:30 sati.
Žena koja živi u toj zgradi kaže kako su upravo završili sanaciju dimnjaka koju su pokrenuli 15. travnja i koja je trajala pet i pol mjeseci.

– Zapinjalo je gdje je god stiglo osim sa stanarima i majstorima. Svi smo se o svemu odmah dogovorili pa svi i ugradili kondenzacijske bojlere. Primili smo se sanacije puno prije većine u gradu, imali smo novca za to, izgrađeni su novi dimnjaci, vidjet ćemo s upraviteljem i izvođačima koji je plan. Koliko znam nije fasada pala, vjerojatno je s krova. U svakom slučaju, svaki dan poduzimamo radnje na zgradi već šest mjeseci”, opisala je žena što prolaze od razornog potresa koji je bio u ožujku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter