ELIXIR IMA NOVU STVAR: Zagorski boy bend najavio novo penjanje po top ljestvicama

“Kažu da ‘Najbolja’ na prvu ulazi u uho”

Objavljeno: 18.10.2020. zagorjeinternational

Hrvatski boy bend Elixir, kako su ih nazvali na samom početku karijere, imaju novi hit. Pjesma “Najbolja”, kažu, na prvu ulazi u uho, a i ovaj je puta za tekst i glazbu zaslužan Mario Regelja iz popularnih Ljubavnika. Dečki su odlučili još jednom dati povjerenje ovom sve poznatijem tekstopiscu, a za aranžman je bio zadužen Borna Biondić.

Elixir je ovaj puta u svoj spot uključio i Anu Usmiani, prijateljicu koja se prvi puta našla u ulozi glumice, ali i u zagrljaju pjevača Marka.

– Društvene mreže su zbilja odličan pokazatelj kako nas je publika prihvatila, a mi se samo nadamo da niti jedna djevojka neće biti ljubomorna na glumicu iz spota jer tu je riječ samo o scenariju. Mi i dalje volimo i poštujemo sve svoje obožavateljice koje nas svakodnevno podržavaju – otkrio je pjevač Marko Petaj.

Naime, dečki su se nakon prvog singla “Teško te zaboravljam” popeli na top ljestvicama, budući da je pjesma odlično prošla kod publike, ali i radijskih urednika. I ovaj puta im je spot režirao Matija Škalić, a video uradak snimljen je u Rogaškoj slatini u predsjedničkom apartmanu hotela Atlantida Boutique.

Podsjetimo, uz Marka tu su još i Tomislav Ričko kao gitarist, Josip Pribolšan kao bubnjar, Karlo Zaplatić kao basista te Jan Pukljak kao klavijaturist, a svi oni dolaze iz okolice Zaboka. Elixir pjeva zabavnu glazbu, a svojim pjesmama upravo taj žanr žele vratiti na tron domaće glazbene scene.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter