OSTALI STE BEZ POSLA? NE OČAJAVAJTE!

Donosimo odličnu ponudu poslova u Krapinsko – zagorskoj županiji

Objavljeno: 18.10.2020. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Auro Domus traži trgovca (m/ž) u gradovima Krapina, Donja Stubica, Bedekovčina i Klanjec. Rok prijave je 23.10. Potrebno je osnovno znanje rada na računalu. Prijavite se putem linka.


Plinka-Puh d.o.o. zapošljava djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Poslodavac nudi stalna usavršavanja, mogućnost napretka unutar tvrtke, stalna primanja. Prijavite se.

Macel plin d.o.o. traži plinoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a rok prijave 25.10. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Potrebno je poznavanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Traži se komunikativnost, odgovornost i sklonost timskom radu. Aplicirajte.


Regal – Mont traži montera (m/ž) u Mihovljanu. Rok prijave je 11.11. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Potrebni su srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.


Mager projekt d.o.o. zapošljava rukovatelja građevinskim strojem (m/ž). Mjesto rada su Krapinske Toplice, a rok prijave je 25.10. Uvjet je srednja stručna sprema. Više na linku.


Ni&Ki zapošljava soboslikara (m/ž) u Desiniću. Rok prijave je 8.11. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Uvjeti su radno iskustvo i kvalifikacijska razina obrazovanja. Poslodavac osigurava prijevoz do gradilišta. Više o poslu ovdje.


Ferrostil Mont d.o.o. traži skladištara (m/ž), lakirera (m/ž) i građevinskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Zabok. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Više na linku.


Kostel promet d.o.o. zapošljava šivača (m/ž) u pregradi i Poznanovcu te operatera pripreme krojenja (m/ž) u Pregradi. Rok prijave je 5.11. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Traži se minimalno završena osnovna škola. Više o poslovima ovdje.


Fin. Logistika iz Zaboka zapošljava vozača teretnog vozila u domaćem i međunarodnom prometu (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Od kandidata se očekuje posjedovanje: ADR i COD 95. Rok prijave je 24.10. Više na linku.


Petruzalek d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika u veletrgovini (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 31.10. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, poznavanje engleskog jezika na B2 razini, iskustvo u veleprodaji, pregovaračke i prezentacijske sposobnosti. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 


Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba