Nije ga bilo struh

Mladi ih razdvajali: Kumpić iz Smogovaca se zbog maske potukao u tramvaju

Objavljeno: 16.10.2020. zagorjeinternational

“Taman sam izlazio iz tramvaja kada sam vidio gospodina bez maske. Priupitao sam ga zašto ju ne nosi, kad je mi svi imamo. Pa nismo mi budale. On se ustao i krenuo me udariti. U naguravanju mi je pala maska. Mladi su uskočili i počeli nas razdvajati”, rekao je glumac Božidar Košćak (71) koji je poznat kao Kumpić iz Smogovaca.

U četvrtak oko 12 sati u zagrebačkom tramvaju se potukao s jednim muškarcem. Kazao je kako se pridržava svih mjera te da mu ne pada na kraj pameti tući se po tramvajima.

“Samo mi još to fali u ovim godinama. Pitam se zašto nema boljih kontrola po tramvajima. Toliko je zaraženih, nema smisla da budemo bez maski u zatvorenom prostoru”, kaže Košćak. Izašao je na idućoj stanici.

“Ljudi su ih razdvojili. Još su si rekli par ružnih riječi i otišli svaki na svoju stranu. Tukli su se šakama i stariji gospodin se branio kišobranom”, kaže svjedok tučnjave. Zaključio je kako je muškarac s kišobranom dobio par udaraca u glavu, ali je sve završilo bez većih posljedica, javlja 24sata.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba