Zahvalnica iz Rima

Papa im čestitao zlatni pir: “Njegova svetost Franjo, srdačno dijeli apostolski blagoslov povodom 50 godišnjice braka”

Objavljeno: 15.10.2020. LB

“Moji dragi teček i teta proslavili su 50 godina braka u dobru i u zlu. Iz Rima im je od Pape Franje došla zahvalnica. Neka im dragi Bog da snage, zdravlja i ljubavi još toliko. Živjeli mladenci”, čestitao im je Drago na Facebooku.

Drago (72) i Marijana Kožinec (72) svoje zlatno vjenčanje proslavili su u nedjelju, 4. listopada. Rođeni su i čitav život žive u Gornjem Vrapču.
Drago nam je objasnio na koji način su dobili zahvalnicu od Pape.

– Naš župnik je poslao Papi da oni slave 50 godina braka i onda je Papa napisao tu zahvalnicu te je preko jednog našeg mještanina koji se školuje za svećenike u Rimu poslao tu zahvalnicu njima – opisuje Drago.

“Njegova svetost Franjo, srdačno dijeli apostolski blagoslov za
Drago Kožinec i Marijana Kožinec povodom 50 godišnjice braka
i poziva na njihovu obitelj kontinuirani izljev nebeskih milosti, nadajući se da će neprestano rasti u vjeri i ljubavi i uvijek svjedočiti uzornom kršćanskom životu”, napisao im je papa Franjo u poruci na kojoj se nalazi i njegov pečat.

Čestitkama Dragi i Marijani pridružili su se i mnogi Vrapčanci.
“Iskrene čestitke dragi susjedi, bilo je prekrasno na obilježavanju ovog velikog i posebnog trenutka u vašem životu. Živi i zdravi nam bili još puno ljeta”, “Za sva odricanja i ljubavi koju imate jedan za drugoga! Danas je to vrlo rijetko! Još jednom čestitam!”, neke su od čestitki njihovih susjeda.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba