"AY, DIOS MIO", "TE AMO", "NO PUEDO MAS": A da malo obogatiš znanje omiljenog jezika iz sapunica?

SASVIM BESPLATNO U ZABOKU: Prijavi se i nauči španjolski uz izvornu govornicu

Objavljeno: 14.10.2020. JJ

Mreža udruga Zagor zajedno s ESS volonterkom iz Španjolske ponovno organizira kratak neformalan i besplatan tečaj španjolskoga jezika koji će se održavati u Centru za mlade Krapinsko – zagorske županije (Trg svete Jelene 6, Zabok – Zelena dvorana) svakog utorka i četvrtka od 3. studenoga 2020. do 7. siječnja 2021.
Prijavu možete ispuniti putem linka najkasnije do 27. listopada, a prijaviti se mogu svi od 15 do 30 godina. Pravo prvenstva ima prvih 10 prijavljenih kandidata.
Tečaj će voditi ESS volonterka Sukaina te će radni jezik osim španjolskog, biti engleski. Provodit će se u dvije skupine – početna i napredna, i to u terminima od 17 do 18 te od 18.30 do 19.30 sati.
Tečaj se organizira u sklopu projekta “Dva volontera za lokalnu zajednicu 2.0”, koji je financiran u okviru Europskih snaga solidarnosti, Volonterski projekti.
Tečaj će se održavati uz obavezno pridržavanja epidemioloških mjera, što uključuje nošenje maske, mjerenje i zapisivanje temperature, popunjavanje Izjave o samoprocjeni zdravstvenog stanja, dezinfekciju ruku i prostora te održavanje fizičkog razmaka (minimalno 1,5 metara).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba