Općina Radoboj poziva umirovljenike i osobe starije od 65 godina

Dođite na predstavljanje projekta “Aktivni i nakon 65-te!“, ovog četvrtka ispred Vatrogasnog doma

Objavljeno: 13.10.2020. JJ

Općina Radoboj poziva umirovljenike i osobe starije od 65 godina s prostora Radoboja da se uključe u aktivnosti i prisustvuju predstavljanju projekta “Aktivni i nakon 65-te!“, koje će se održati u četvrtak u 13 sati u Radoboju, ispred DVD-a.


Podsjetimo, Općina Radoboj potpisala je ugovor s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku o financiranju spomenutog projekta, čije su aktivnosti usmjerene na starije osobe, osobe oboljele od Alzheimerove demencije ili drugih demencija, članove njihovih obitelji, te stručnjake koji s njima rade.


Cilj ovog projekta je ostvariti povećanje kvalitete života osoba starijih od 65 godina, organiziranjem dnevnih aktivnosti i pružanja cjelovitih sadržaja namijenjenih mještanima Radoboja. Tako će se omogućiti njihovo uključivanje u život zajednice, rad na korist dobrobiti zajednice te dobrovoljno uključivanje u zanimljive, korisne i nadasve atraktivne sadržaje koji su primjereni njihovim interesima i sposobnostima uz kvalitetno korištenje slobodnog vremena.
Odobreni projektni prijedlog trajat će dvije godine i u potpunosti se financira iz sredstava Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.476.024,37 kuna. (jj) 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba