NE PROPUSTITE: Staklarna Rogaška do kraja listopada za vas ima posebnu pogodnost!

Zavirite u online trgovinu i pronađite jesenski popust od 25 posto na čaše za vino i pjenušac

Objavljeno: 12.10.2020. zagorjeinternational

Tradicija ručno izrađenog stakla stara 350 godina, osam milijuna kristalnih proizvoda godišnje i od 22 do 24 tone izrađenih staklenih proizvoda dnevno – sve je to Staklarna Rogaška, jedan od najboljih svjetskih proizvođača kristala koji nosi bogatu ostavštinu predaka, a privlačnim i suvremenim kristalnim proizvodima oplemenjuje vaše domove te nudi nezaboravne poklone koji nikad ne gube sjaj. Proizvodi se još uvijek izrađuju ručno, a majstorima za izradu stakla pritom pomaže najnovija tehnologija.
Vrhunske proizvode Staklarne Rogaška možete kupiti iz udobnosti vlastitog doma jer je otvoren i web shop na adresi https://steklarna-rogaska.si/hr, gdje možete pronaći čitavu riznicu proizvoda podijeljenih u nekoliko kategorija, zajedno s cijenama, a Staklarna Rogaška je u web shop nedavno uvela i mogućnost plaćanja kreditnom karticom.

No, to nije sve – za svako godišnje doba Staklarna Rogaška vas časti odličnim popustima. Ovog puta popust od 25 posto ostvarite na čaše za crno i bijelo vino izvanrednog dizajna, iz kojih ćete u ove jesenske dani moći ispijati vrhunsku kapljicu u društvu voljene osobe, prijatelja ili obitelji, dok ćete za one još svečanije prigode moći točiti pjenušac u posebno dizajnirane čaše, koje su također na popustu. Akcija traje do kraja listopada, zato požurite!
Iskoristite popust u prodavaonicama Staklarne Rogaška u Ljubljani, Rogaškoj Slatini, Mariboru (Antikvitete Lipovec) i Zagrebu ili web shopu. Ne dvojite ni sekunde – odmah posjetite internetsku stranicu Staklarne Rogaška na hrvatskome jeziku i već danas pronađite nešto za sebe!  

Trgovina Rogaška Zagreb

Trg žrtava fašizma 310 000 Zagreb

Radno vrijeme:

pon – pet 10 – 18 h
subota 9 – 14 h

nedjeljom i praznikom zatvoreno

Zainteresirani se mogu javiti i na:

tel: + 385 (0) 1 7987 772mob: + 385 (0) 98 247 829e-mail: [email protected]
www.steklarna-rogaska.si

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba