Drama ispred Banskih dvora

Na Markovu trgu upucan policajac, napadač počinio samoubojstvo

Objavljeno: 12.10.2020. zagorjeinternational

Na Markovu trgu upucan je policajac, a o slučaju se priopćenjem oglasilo Ministarstvo unutarnjih poslova.

– Jutros, 12. listopada, u 8.06 sati zaprimljena je dojava o pucnjavi na Trgu svetog Marka u Zagrebu. Prema prvim utvrđenim informacijama, jedan policijski službenik je ozlijeđen i njemu se pruža liječnička pomoć. Počinitelj je pobjegao s mjesta događaja, a za njim tragaju sve raspoložive policijske snage – rekli su najprije u MUP-u, a onda su se oglasili novim priopćenjem:

– Policijski službenici su na adresi Jabukovac pronašli osobu koja odgovara opisu počinitelja. Osoba je počinila samoubojstvo. Utvrđuju se sve okolnosti događaja – otkrili su.

N1 navodi kako je ranjenog policajca oko 8.20 sati Hitna pomoć odvezla u bolnicu.

Jedan svjedok rekao im je da je čuo pucnjeve i izašao vidjeti što se događa, kad je ugledao policajca kako leži. “Ovoga nije ni u ratu bilo”, rekao je.

Iz bolnice kažu kako je policajac stabilno.

“Policajac je stabilno, vitalni znakovi su u redu, sada ide na CT prije daljnjih postupaka. Ima rane na lijevoj ruci i po jednu sa svake strane trupa”, rekao je Mario Zovak, ravnatelj KBC-a Sestre Milosrdnice.

Iz MUP-a su u priopćenju kazali kako je ozlijeđeni 31-godišnji policijski službenik podvrgnut operativnom zahvatu i stanje mu je stabilno.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba