Donosimo najbolju ovotjednu ponudu

Pronađite posao po svojoj mjeri!

Objavljeno: 11.10.2020. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Plinka-Puh d.o.o. zapošljava djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Poslodavac nudi stalna usavršavanja, mogućnost napretka unutar tvrtke, stalna primanja. Prijavite se.

Macel plin d.o.o. traži plinoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a rok prijave 25.10. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Potrebno je poznavanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Traži se komunikativnost, odgovornost i sklonost timskom radu. Aplicirajte.

Mager projekt d.o.o. zapošljava rukovatelja građevinskim strojem (m/ž). Mjesto rada su Krapinske Toplice, a rok prijave je 25.10. Uvjet je srednja stručna sprema. Više na linku.

Kunateks d.o.o. zapošljava krojača (m/ž) u Pregradi. Rok prijave je 26.10. Potrebna je završena osnovna ili srednja škola. Više na linku.

Apollo HR d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a rok prijave je 12.10. Uvjeti su srednja stručna sprema, osnovna korisnička znanja MS Office paketa i minimalno radno iskustvo od godine dana. Više na linku.

Kostel promet d.o.o. zapošljava šivača (m/ž) u pregradi i Poznanovecu te operatera pripreme krojenja (m/ž) u Pregradi. Rok prijave je 5.11. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Traži se minimalno završena osnovna škola. Više o poslovima ovdje.

Fin. Logistika iz Zaboka zapošljava vozača teretnog vozila u domaćem i međunarodnom prometu (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Od kandidata se očekuje posjedovanje: ADR i COD 95. Rok prijave je 24.10. Više na linku.

Obiteljski dom Orhideja zapošljava njegovatelja (m/ž) u Zlataru. Rok prijave je 4.11. Uvjet je završen tečaj za njegovatelja. Provjerite više ovdje.

Belanović – projekt d.o.o. traži montera suhe gradnje – knaufa (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a rok prijave je 17.10. Potrebno je više izvršitelja. Poslodavac nudi sigurna i redovita primanja, potpunu opremljenost svim potrebnim strojevima, alatima i opremom. Provjerite detalje na linku.

Petruzalek d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika u veletrgovini (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 31.10. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, poznavanje engleskog jezika na B2 razini, iskustvo u veleprodaji, pregovaračke i prezentacijske sposobnosti. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba