Jedan od najvećih sportskih događaja u Zagorju održat će se i ove godine

“Krapinski cener” neće ugroziti ni korona jer tu je – virtualna utrka

Objavljeno: 11.10.2020. LB

Jedan od najvećih sportskih događaja u Zagorju, “Krapinski cener”, održat će se i ove godine, 28. studenoga, ali u dva različita formata – tradicionalno i online. Po sedmu godinu zaredom, osim cenera (10.000 metara), zainteresirani mogu trčati i polucener (5000 metara), a ovogodišnji novitet je tzv. “virtualna utrka”.


Na virtualnu utrku se sudionici prijavljuju na isti način kao i na regularnu, putem internetske stranice utrka.com, no trče gdje god se nalazite, a rezultat prijavljuju preko utrka.com sustava za virtualne utrke. Puni startni paket stiže na njihovu adresu (majica, broj i medalja), a ukoliko žele, sa stvarne se utrke na virtualnu mogu prebaciti do 10 dana prija početka utrke. Brojeve mogu preuzeti na dan utrke, od 9.30 do 11.30 sati, u Osnovnoj školi Augusta Cesarca u Krapini.


Kako kažu organizatori, ako stožer ograniči broj sudionika na utrci, oni koji su uplatili prvi, imat će pravo nastupiti na stvarnoj utrci, a ostali, iznad ograničenog broja, bit će prebačeni na virtualnu utrku. Ukoliko stožer u potpunosti zabrani održavanje utrke, svi prijavljeni bit će prebačeni na virtualnu utrku i na kućnu adresu će im stići kompletan startni paket.

Više detalja o utrci pročitajte na Facebook stranici TK Maraton Krapina ili službenoj stranici utrke/događaja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba