Posao iz snova?

TRAŽE SE KUŠAČI VINA: Ne treba vam nikakvo iskustvo, a možete zaraditi i 6700 kuna godišnje!

Objavljeno: 10.10.2020. zagorjeinternational

Platforma “Wine List” u potrazi je za nepcima koji će im pomoći u odabiru sorti vina u svojoj ponudi, piše portal Miss7.
Novopečenim sommelierima boce vina stižu na njihovu adresu, a zauzvrat moraju poslati svoju recenziju. Za to će dobiti 200 funti (oko 1700 kuna), a svoj osvrt na piće koje odabere Wine List, mogu poslati četiri puta godišnje, pa je maksimalna svota koju mogu zaraditi 800 funti godišnje (oko 6700 kuna).
Iako Wine List ima tim stručnjaka koji naporno rade da bi na tržište lansirali neka od ponajboljih vina, sada žele uvesti i novi kut gledišta.

– Ovo će nam pomoći o prikupljanju novih informacija, boljem razumijevanju vina i u unaprjeđenju procesa donošenja odluka. Vina koja ćemo slati, nalazit će se na popisu potencijalnih vina koje razmatramo – stoji u oglasu za posao.
Kandidati moraju imati najmanje 18 godina, ali ne smiju imati nikakve kvalifikacije vezane uz kušanje vina. Dakle, što manje iskustva imaš – to bolje! Prijave su otvorene do 30 listopada, a sretnici će među kandidatima biti odabrani 15. studenoga.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba