Svi koji opremaju dom trebaju znati ovo!

Objavljeno: 08.10.2020. zagorjeinternational

Najveći cluster trgovina za uređenje doma, Westgate home, ovog vikenda ima fantastične popuste koji idu sve do 40 posto. A kako bismo vam olakšali potragu za novim namještajem, donosimo najnovije trendove i gdje možete pronaći najveće popuste.

Široko rasprostranjen u modi i interijeru – baršun, dugo je bio tkanina za stvaranje luksuznog izgleda. Svjesni činjenice da je ponekad teško odlučiti gdje i kako ga koristiti, donosimo razloge i prijedloge zašto je baršun praktična opcija za svaki dom. Zavirili smo za vas u Westgate Shopping City i u njihovu ponudu, gdje je na jednom mjestu prisutno čak 25 trgovina za uređenje doma, kao što su, primjerice, Möbel Land, Prima, Doğtaş Exclusive, Sancta Domenica MegaStore, ERA concept store, Interijeri Zadro, Namještaj Intermod, Jysk i brojni drugi. A uskoro, kako doznajemo, u Westgate Home “useljavaju” i nove trgovine za opremanje doma.
A kako bi shopping protekao u znaku popusta i pogodnosti, predlažemo da ovog vikenda, 9.,10. i 11. listopada posjetite Westgate Shopping City i postanete dizajneri svog doma. U nastavku se nadahnite našim prijedlozima…

Iznenađujuća svestranost

Baršun je tkanina koja izgleda luksuznije od većine tekstila, ali to ne znači da je manje prilagodljiva u domu. Budući da je dostupan u širokom rasponu boja – možemo ga koristiti za velike komade kao što su tapecirani kreveti pa sve do manjih opcija poput taburea ili razbacanih baršunastih jastučića koji će pomoći da zaokružite svoje uređenje. Također se uklapa u sve trendove i stilove: sjaj ga čini posebno prikladnim za glamurozno uređenje, ali se jednako dobro može koristiti u opuštenim ili modernim prostorima.

Napravljen da traje

Česta je zabluda da baršun iziskuje mnogo održavanja. Istina je da tkanina poput baršuna može trajati desetljećima ako se o njoj pravilno brine. Čak i u dnevnom boravku kao najčešće korištenoj obiteljskoj sobi, baršunasti kauč funkcionalna je opcija koja će lijepo izdržati godine i godine korištenja.
Baršun je poput kože (ili finog vina): s godinama se poboljšava.

Atraktivnost u svim bojama i nijansama

Od duboko smaragdnih sofa do stolica s naglašenim sjajem, često povezujemo baršunasti namještaj bogatijih boja – s tamnijim, dekadentnijim prostorima. Dok je zasigurno primamljiv i u ovoj paleti, baršun u nježnijim nijansama jednako je zanimljiv. Gore prikazana pastelna sofa uparena s drugim nježnim nijansama donosi lagan i posve svjež izgled doma.

Glamur za toplinu doma

Iako volimo sve glamurozne prostore u kojima obično vidimo baršun, moramo napomenuti da  djeluje jednako dobro u muškom prostoru čišće palete boja. Krevet tapeciran baršunom pruža toplu, ali sofisticiranu pozadinu za ostatak sobe, donoseći laganu i opuštenu teksturu za profinjen i ugodan izgled. U blagovaonici uporaba baršunastih stolica može podići eleganciju interijera na višu razinu te služiti kao element iznenađenja. Mekana tkanina u kombinaciji s minimalističkom pozadinom može činiti izniman spoj vintage i modernog stila. 

U Möbel Landu kupce očekuje popust od 20 posto na cjelokupan asortiman (ne vrijedi za Fissler, brand Bernarda te male kućanske i elektro uređaje), a Prima, najveći hrvatski proizvođač namještaja, razveselit će kupce s 40 posto popusta na modularne i blok kuhinje, naravno i još puno drugih popusta. Sve popuste koji te čekaju u Westgate Shopping Cityju pronađi na www.westgate.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba