U četvrtoj sezoni popularne serije "Crno - bijeli svijet", lik Dražena Petrovića utjelovit će košarkaš KK Zaboka Luka Krajinović

S PERIKOM – ISTI DRAŽEN: “Velika je čast i privilegija glumiti takvu košarkašku ikonu”

Objavljeno: 07.10.2020. zagorjeinternational

Snima se četvrta sezona popularne domaće serije “Crno – bijeli svijet”, koja će započeti prisjećanjem na Cibonino osvajanje Kupa prvaka. Zanimljivo, lik legendarnog košarkaša Dražena Petrovića pritom će utjeloviti košarkaš Zaboka Luka Krajinović, zbog velike sličnosti s “košarkaškim Mozartom”. S obzirom na to da su u to vrijeme na vrhuncu slave bili Novi Fosili, a Sanja Doležal bila je Draženova djevojka, u “Crno – bijelom” svijetu utjelovit će je glumica Katarina Baban.

– Našli su me zahvaljujući pomoćnom treneru iz Splita Hrvoju Radanoviću, koji im je rekao da ja naviše izgledam kao Dražen. I prije sam čuo takve usporedbe, ali, iskreno, ja nisam vidio nikakve sličnosti sve dok mi sada na setu nisu stavili periku. Tek tada sam vidio da smo skoro pa isti. Fora je to prilika, a za mene kao košarkaša velika čast i privilegija da mogu glumiti takvu košarkašku ikonu poput Dražena, koji mi je uz Bojana Bogdanovića, košarkaški uzor. I kolege iz kluba, kad su me vidjeli na fotografijama s perikom, komentirali su da strašno podsjećam na Dražena, a drago im je i što ću biti u seriji – rekao je za Jutarnji list Krajinović, koji će za tri dana napuniti 20 godina.
Ugovor sa Zabokom potpisao je ovog ljeta, a u seniorsku košarku zakoračio prošle sezone u dresu Hermes Analitice, za koju je prosječno ubacivao 5,5 poena, piše portal Crošarka. Ovaj je mladić košarku počeo igrati s 12 godina u Rudešu. S 14 godina prelazi u Cedevitu, s kojom je dva puta bio juniorski prvak Hrvatske, a iza sebe ima i iskustvo juniorske Eurolige, kao i juniorske ABA lige, u kojoj je došao do polufinala s Cedevitom prošle sezone, gdje ih je zaustavila Cibona, koja je predvođena Rokom Prkačinom, kasnije stigla do naslova.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba