"LJUBAV DJECI PRIJE SVEGA"

Počinje obilježavanje Dječjeg tjedna u Krapinsko – zagorskoj županiji

Objavljeno: 05.10.2020. admin

Od 5. do 11. listopada diljem Krapinsko – zagorske županije tradicionalno će biti obilježen Dječji tjedan, pod motom “Ljubav djeci prije svega!” U utorak u 12 sati održat će se Zoom konferencija dječjih načelnika i gradonačelnika sa županom na temu “Ljubav djeci prije svega!”, na kojoj će se razmijeniti mišljenja i prijedlozi djece i članova DND-a vezano uz poboljšanje potreba i prava djece na području županije.


U petak u 13 sati počinje online radionica na temu “Aktivno dijete u školi i zajednici” za stručne suradnike u odgojno – obrazovnim ustanovama i voditeljice DND-ova KZŽ, koju će voditi Snježana Romić. Predstava “Pale sam na svijetu”, u izvedbi kazališta “Mala scena”, dostupna je na  online poveznici od 5. do 16. listopada, a 14. listopada u 13 sati, održat će se predavanje Foruma za slobodu odgoja na temu “Što smo naučili iz korona krize – preporuke za sretan boravak u školi”.
Kroz Dječji tjedan, u hibridnom formatu održava se i deveto izdanje međunarodnog festivala filmova za djecu KIKI, pa će osim kino projekcija u Zaboku i Krapini, filmovi biti dostupni i online za područje cijele Hrvatske. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba