ŠEST PREDSTAVA U PET DANA: Uspješno priveden kraju peti Monok@ u Krapinskim Toplicama

“Repertoar je bio takav da se publika mogla dobro nasmijati i zabaviti, a to je ono što nam svima treba”

Objavljeno: 01.10.2020. JJ

Unatoč epidemiološkim mjerama, ovogodišnji jubilarni peti Monok@ – festival monodrame u Krapinskim Toplicama privukao je i oduševio zaljubljenike u kazalište. U pet dana, od petka do utorka, odigrano je šest predstava.
Program petog festivala monodrame otvorio je Zijah A. Sokolović, s predstavom “Glumac… je glumac… je glumac”. Idućeg dana uslijedio je “Život je čudo” Teatra Rugantino, sa Sinišom Popovićem u glavnoj ulozi, pa “Mistero Buffo” u produkciji Grupe i Cirkus triko teatra. U Krapinskim Toplicama gostovala je i vrlo popularna predstava Teatra Teatroman, “Muškarci su s Marsa, žene s Venere”, kao i Kerekesh Teatar s predstavom “Dimnjačar”. U nedjelju prijepodne na svoje su došli mališani, za koje je pripremljena predstava “Pavao i njegov glavao”, s Hrvojem Zlatarom u naslovnoj ulozi.
Načelnik Krapinskih Toplica Ernest Svažić zadovoljan je organizacijom ovog kulturnog događaja u novonastalim okolnostima.

– Sretan sam što je peti Monok@ ipak održan, bez obzira na to što su bili posebni epidemiološki uvjeti. Organizator se izuzetno potrudio da uvjeti izvođenja predstava i uvjeti za gledatelje budu maksimalno sigurni, a repertoar je bio takav da se publika zasigurno uspjela opustiti i dobro nasmijati, što nam svima treba u ovim okolnostima – rekao je načelnik Svažić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba