Vikend za obitelj u Westgate Shopping Cityju

Od petka do nedjelje traje Family Weekend – istražili smo što nas sve čeka

Objavljeno: 01.10.2020. zagorjeinternational

U petak u Westgate Shopping Cityju počinje Family Weekend – vikend za obitelj, koji donosi odlične popuste, zabavu, shopping, edukacije i radionicu o roditeljstvu.
Glorija Peranić, prva međunarodno certificirana edukatorica roditelja u Hrvatskoj, pripremila je još jednu zanimljivu radionicu za roditelje pod nazivom “Kako riješiti najčešće odgojne izazove?” Radionica je namijenjena roditeljima djece do 12 godina, kao i onima koji će tek postati roditelji, a edukatorica će kroz primjere i interaktivno predavanje, odgovoriti na sve roditeljske muke.
Predavanje će se održati u sklopu Family Weekenda, koji organizira trgovački centar Westgate Shopping City. Osim predavanja, Westgate je pripremio i super popuste za obitelj, kao i razne zabavne sadržaje po atraktivnim cijenama, kao što su kuglanje u najvećoj bowling dvorani u Hrvatskoj ili uživanje u gastro iskustvu brojnih restorana – Batak, Family Restaurant, Foodie, Ali Kebaba…
A što se shoppinga tiče, u Westgateu možete pronaći baš sve. Ogroman izbor trgovina s dječjom opremom i odjećom, poznatih fashion brendova koje svaka mama treba imati i najveći izbor za uređenje doma na jednom mjestu. Djeca su prošlogodišnju obuću i odjeću za hladnije dane sigurno prerasla, a Family Weekend odlična je prilika da ih se obraduje novim outfitom. Sve za klince možete pronaći u trgovinama kao što su BabyCenter, Ciciban, Idexe, BabyLand, Froddo i mnogi drugi, uz pregršt super popusta skrojenih isključivo za Family Weekend.
Za sve klince i klinceze koji su željni zabave, tu je dječja igraonica Family Park – na spektakularnih 4500 kvadrata površine smjestili su se brojni tobogani, dječji karting, PlayStation zona i brojna druga zabava za najmlađe. Ako razmišljate gdje organizirati rođendan za svog mališana, Family Park igraonica za najbolju proslavu rođendana ima u ponudi čak tri rođendaonice u kojima klinci od 4 do 12 godina mogu proslaviti rođendan uz drage prijatelje i zajamčenu zabavu.

Sve popuste koji vas čekaju ovog vikenda u Westgateu pronađite na www.westgate.hr, a mi izdvajamo sljedeće:

AB BOOKSHOP
20% na cjelokupan školski asortiman

BABY CENTER
do 50% na odabrana dječja kolica
do 30% na odabrane igračke
15% na dječju odjeću i obuću
15% na autosjedalice
Brainbox 1+1 gratis

INTERIJERI ZADRO
25% na dječje sobe po mjeri

BENETTON
20% na cjelokupan asortiman robe u prodavaonici

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba