Projekt "Mali svjetionik"

I ove godine bira se najbolji radnik u Hrvatskoj – nagrada je 100.000 kuna!

Objavljeno: 28.09.2020. zagorjeinternational

Treću godinu bira se najbolji radnik u Hrvatskoj, primjer i uzor drugima po marljivosti, zalaganju, odnosu prema radu, kolegijalnosti, a ponijet će nagradu od čak 100.000 kuna u gotovini, piše Poslovni.hr. Riječ je o projektu Mali svjetionik kojem je cilj “nagraditi barem jednu osobu koja je svojim trudom dirnula druge”.

Pokretači su poduzetnici Kristijan Cinotti (Mazars) i Ivan Topčić (Tim Kabel), a suorganizatori Udruga Partner i zaklada Rhema. Na natječaj za izbor najboljeg radnika prijaviti se mogu sami radnici, ili ih prijavljuje poslodavac, kolege, članovi obitelji, prijatelji, a prijave su do 15. listopada na malisvjetionik.hr. Nakon što posebna komisija suzi izbor na Top 10 kandidata, javnost glasa za najbolje, kojima će se nagrade dodijeliti 13. studenoga u Zagrebu, uživo ili online, ovisno o epidemiološkoj situaciji.

Ovaj natječaj u godini pandemije koronavirusa važan je s obzirom na to da mnogi radnici nisu privremeno mogli raditi, a većina se, pak, morala prilagoditi uvjetima “novog normalnog”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter