I NP Plitvička jezera uključio se u akciju Ministarstva turizma "Tjedan odmora vrijedan"

OD 16. DO 25. LISTOPADA: Umjesto po cijeni od 180 kuna za odrasle i 50 za djecu, posjetite Plitvice za 50, odnosno 20 kuna

Objavljeno: 27.09.2020. AB

Nacionalni park Plitvička jezera su se uključila u akciju “Tjedan odmora vrijedan” i od 16. do 25. listopada 2020. spustila cijenu na 50 kuna za odrasle i 20 kuna za djecu. Radi se o akciji Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice od 16. do 25. listopada 2020. godine. Cilj akcije je poticanje domaćih putovanja te podizanje razine turističke aktivnosti u razdoblju izvan ljetnih mjeseci.

Kroz ovu akciju omogućit će se građanima Hrvatske i svima zainteresiranima da posjete i upoznaju različite dijelove Hrvatske po 50 posto nižim cijenama na brojne turističke usluge, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

Inače, redovna cijena tijekom listopada za posjet Plitvicama je 180 kuna za odrasle, a za djecu 50 kuna.

– Broj posjetitelja bit će ograničen zbog epidemioloških mjera. Ako želite posjetiti naš najstariji i najveći nacionalni park požurite po svoje ulaznice jer već je sad dosta karata za to razdoblje prodano, poručuju iz Nacionalnog parka, a dodaju da su pripremili promo ponudu i za druge usluge, što možete pogledati OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter