Otvoren natječaj za prijavu bendova na 14. O'ROCK FEST – evo što morate učiniti

MLADI STE I NEAFIRMIRANI BEND? EVO PRILIKE DA TO PROMIJENITE: Prijavite se na O’Rock fest, neka se čuje za vas

Objavljeno: 27.09.2020. AB

Otvoren je natječaj za prijavu bendova za poznati zagorski festival O’ROCK FEST koji će se održati, ukoliko to budu dopuštale epidemiološke mjere, do kraja 2020. godine u Regeneratoru u Zaboku. U slučaju nemogućnosti održavanja nastupa uživo, snimke demo bendova objavit će se na web stranicama festivala.
Pozivaju se neafirmirani demo bendovi s područja Hrvatske i inozemstva da se prijave za sudjelovanje na 14. izdanju festivala.
U prijavi je potrebno poslati demo uradak bilo kakve kvalitete u mp3 formatu s minimalno dva autorska uratka ili linkove na kojima je moguće poslušati demo uradak, biografiju benda (kratak opis, glazbeni stil koji svirate, članovi benda i godine rođenja, kontakt, adresa vaše stranice ako ju imate), fotografiju benda ili video zapis i tekstove pjesama s kojima se prijavljujete na festival (minimalno dva teksta). Prijave za 14. O’ROCK FEST šaljite na mail Udruge mladih Feniks: [email protected], a otvorene su do 10. listopada. Pobjednik festivala dobiva statuu Feniksa i nagrade osigurane od strane organizatora i sponzora, a uz bendove koji se natječu, nastupit će i renomirani bendovi kao gosti večeri. Pokrovitelji festivala su Ministarstvo kulture Republike Hrvatske i Krapinsko – zagorska županija.

Najnovije po kategorijama

“Ovo nije nagrada za mene, već za iskrenu posvećenost književnosti. To je prepoznato i htjela bih da ostane vezano uz ovu knjigu te da nešto ovako lijepo dožive i drugi mladi autori”

Mladoj autorici Eni Katarini Haler (24), svojevrsnom iznenađenju, za njenu prvu knjigu "Nadohvat", dodijeljena Nagrada Gjalski

“Ovo nije nagrada za mene, već za iskrenu posvećenost književnosti. To je prepoznato i htjela bih da ostane vezano uz ovu knjigu te da nešto ovako lijepo dožive i drugi mladi autori”

Objavljeno: 25.10.2020. alenbrodar

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter