Otvoren natječaj za prijavu bendova na 14. O'ROCK FEST – evo što morate učiniti

MLADI STE I NEAFIRMIRANI BEND? EVO PRILIKE DA TO PROMIJENITE: Prijavite se na O’Rock fest, neka se čuje za vas

Objavljeno: 27.09.2020. AB

Otvoren je natječaj za prijavu bendova za poznati zagorski festival O’ROCK FEST koji će se održati, ukoliko to budu dopuštale epidemiološke mjere, do kraja 2020. godine u Regeneratoru u Zaboku. U slučaju nemogućnosti održavanja nastupa uživo, snimke demo bendova objavit će se na web stranicama festivala.
Pozivaju se neafirmirani demo bendovi s područja Hrvatske i inozemstva da se prijave za sudjelovanje na 14. izdanju festivala.
U prijavi je potrebno poslati demo uradak bilo kakve kvalitete u mp3 formatu s minimalno dva autorska uratka ili linkove na kojima je moguće poslušati demo uradak, biografiju benda (kratak opis, glazbeni stil koji svirate, članovi benda i godine rođenja, kontakt, adresa vaše stranice ako ju imate), fotografiju benda ili video zapis i tekstove pjesama s kojima se prijavljujete na festival (minimalno dva teksta). Prijave za 14. O’ROCK FEST šaljite na mail Udruge mladih Feniks: udrugamladihfeniks@gmail, a otvorene su do 10. listopada. Pobjednik festivala dobiva statuu Feniksa i nagrade osigurane od strane organizatora i sponzora, a uz bendove koji se natječu, nastupit će i renomirani bendovi kao gosti večeri. Pokrovitelji festivala su Ministarstvo kulture Republike Hrvatske i Krapinsko – zagorska županija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba