Još tražite svoju priliku na tržištu rada?

Donosimo najbolju ovotjednu ponudu poslova u KZŽ

Objavljeno: 27.09.2020. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Fina traži IT dizajnera – suradnika (m/ž) i IT programera – suradnika (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 5.10. Potrebno je relevantno radno iskustvo, minimalno srednja stručna sprema, aktivno znanje engleskog jezika te praktična informatička znanja. Prijavite se.

Plinka – Puh d.o.o. zapošljava djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž). Mjesto rada su Mokrice, a rok prijave je 1.10. Poslodavac nudi stalna usavršavanja, mogućnost napretka unutar tvrtke, stalna primanja. Aplicirajte.

Auro Domus d.o.o. zapošljava trgovca (m/ž) u gradovima: Donja Stubica, Bedekovčina, Nedelišće, Klanjec. Rok prijave je 30.9. Potrebno je osnovno znanje rada na računalu. Aplicirajte.

Auto – moto Kurek j.d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž). Mjesto rada je Bedekovčina, a rok prijave 5.10. Posao se sastoji od održavanja i popravka motornih vozila, a radno iskustvo nije važno. Više na linku.

Recycle Plastic d.o.o. traži radnika u pogonu za reciklažu plastike (m/ž). Mjesto rada je Poznanovec, a rok prijave 21.10. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, a predviđena je plaća 4.300 kuna. Više o poslu ovdje.

Jam-ing d.o.o. traži diplomiranog inženjera arhitekture (m/ž) u Zlataru. Rok prijave je 30.9. Posao se sastoji od izrade projektne dokumentacije. Više na linku.

HS Genion Production d.o.o. traži radnika na održavanju (m/ž). Mjesto rada je Oroslavje, a rok prijave 2.10. Potrebno je poznavanje sistemskog inženjerstva. Uvjeti su dvije godine iskustva, srednja stručna sprema i dobro poznavanje MS Office-a. Potražite detalje ovdje.

Belanović – projekt d.o.o. traži montera suhe gradnje – knaufa (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a rok prijave je 17.10. Potrebno je više izvršitelja. Poslodavac nudi sigurna i redovita primanja, potpunu opremljenost svim potrebnim strojevima, alatima i opremom. Provjerite detalje na linku.

Obrt Muhek traži kuhara (m/ž). Mjesto rada je Marija Bistrica, a rok prijave 30.9. Posao se sastoji od pripreme jela u restoranu Mladost. Više na linku.

Valves d.o.o. zapošljava radnika na slaganju robe (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a rok prijave 7.10. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Iskustvo nije važno. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba