"BRANJE GROJZDJA": Koncert Klape Kmeti i gostiju oduševio mnogobrojnu publiku

“Barem na trenutak ljudima smo vratili osmijeh na lice i sjetili ih da pjesma liječi i dušu i tijelo”

Objavljeno: 26.09.2020. zagorjeinternational

Ovogodišnja pregradska manifestacija “Branje grojzdja”, jubilarna 50., organizirana je u nezavidnim epidemiološkim uvjetima, sa skromnijim programom nego inače. Ipak, događaj koji se istaknuo bio je koncert Klape Kmeti i gostiju, održan u četvrtak na ispunjenom Trgu Gospe Kunagorske, koji je za tu prigodu pretvoren u Trg dobre kaplice.

Brojna publika imala je prilike uživati u dvosatnom koncertu koji je uključivao raznolik repertoar – od autorskih skladbi, preko a capella izvedbi i obrada popularnih pop/rock hitova pa sve do ritmičnih zagorskih polki u višeglasnoj obradi. Na pozornici su se izmjenjivali domaćini, Klapa Kmeti, zatim klapa BRV iz Kumrovca te kantautor Rajko Suhodolčan.

– Možda ove godine najveća pregradska manifestacija nema velikih koncerata profesionalnih estradnjaka, ali ovaj održani koncert može se bez imalo srama svrstati među veća događanja koja su barem na trenutak ljudima vratila osmijeh na lice i sjetila da pjesma liječi dušu i tijelo. A odgovorno ponašanje i držanje određene socijalne distance ne moraju značiti da se svi zajedno ne možemo i dobro zabaviti! – poručuju članovi Klape Kmeti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba