10. MEMORIJAL ŠIME BUZOV: Prometni policajci motociklisti iz cijele RH u Puli su se natjecali u vožnji spretnosti

ODLIČNI PLAVCI IZ PPrP KRAPINA: Vinko Pavić četvrti pojedinačno, on i Kruno Grabušić osvojili šesto mjesto ekipno

Objavljeno: 25.09.2020. Lovro B

U četvrtak je na pulskoj Karolini, podno Arene, održan Memorijal Šime Buzov, deseto po redu natjecanje prometnih policajaca u vožnji spretnosti. Natjecanje je i ove godine okupilo 40-ak najboljih policijskih motociklista, po dva iz svake policijske uprave, Mobilne jedinice prometne policije i Pukovnije vojne policije.

Riječ je o sada već tradicionalnom natjecanju, koje se održava uoči Dana policije, u organizaciji Službe za sigurnost cestovnog prometa Uprave policije i Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju Policijske akademije. Natjecanje se održava već deset godina, a od 2015. godine nosi naziv po policijskom službeniku PU splitsko-dalmatinske Šimi Buzovu, koji je 26. rujna 2014. godine smrtno stradao u prometnoj nesreći kod Starigrada, putujući službenim motociklom na natjecanje u Pulu.

– Moramo pohvaliti naše policijske službenike koji su se natjecali i  postigli odlične rezultate. Policijski službenici Policijske uprave krapinsko – zagorske Vinko Pavić i Kruno Grabušić iz Policijske postaje prometne policije Krapina, svojim plasmanom su još jednom potvrdili svoje vrhunske policijske vještine i sposobnosti – Pavić je osvojio odlično četvrto mjesto u pojedinačnom natjecanju, dok su ekipno bili šesti – istaknuli iz PU krapinsko – zagorske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba