Donosimo ključne komade uz koje ovu jesen nećete proći nezamijećeno

Modna blogerica Ana Bacinger lice novih Lumini jesenskih kolekcija

Objavljeno: 23.09.2020. zagorjeinternational

Francuski chic ili vječni traper? Ana je izdvojila ključne komade uz koje ovu jesen nećete proći nezamijećeno

Modna blogerica i stilistica Ana Bacinger iza sebe ima bogat modni portfolio, a ako ste ikad bar malo ‘skrolali’ po Instagramu sigurno su vam za oko zapele neke od njezinih razigranih objava. Upravo zbog toga je Ana savršeno lice novih jesenskih kolekcija koje možete pronaći u Trgovačkom centru Lumini.

Iako se na početku nije činilo da neće biti tako, jesen nam donosi kreativne kolekcije i odlično je vrijeme za igranje odjećom, obućom i modnim dodacima. Kad još dodamo i slojevito odijevanje, možete ‘isfurati’ zaista stylish kombinacije.

Kako bi vam olakšali izbor, Ana je napravila dva stylinga uz koje nećete proći nezamijećeno.

Francuski chic – ooh la la!

Moda je uvijek bila usko povezana s Francuskom, a za Francuskinje se kaže da su najchic žene na svijetu. Njihov stil nije prolazan modni trend i uvijek izgledaju elegantno, a opet opušteno. Možda se to na prvu čini jednostavno, ali kad ga probate iskopirati uvidjet ćete da i nije baš tako. Zato je Ana izdvojila šest komada uz koje ćete unijeti dašak otmjenosti i francuske estetike u svoju garderobu.
Minice se ove jeseni vraćaju na velika vrata, kao i sakoi. Kad uz njih spojite uvijek ‘in’ gležnjače, vestu zanimljivog uzorka i beretku – to je to. Spremni ste za odlazak na posao ili večernji izlazak sa stilom.

Kupi look: vesta s. Oliver 479 kn, sako Sinsay 149,90 kn, minica Orsay 219,90 kn, torba Orsay 129,90 kn, beretka Benetton 149 kn i čizme H&M 199 kn

Vječni traper – stil koji nikada ne izlazi iz mode

Traper iz sezone u sezonu ne silazi s trona. Od 1950-ih godina prošlog stoljeća pa do danas, uvijek se nalazi u našim ormarima. Nekad su to traperice, nekad traper jakna – u bijeloj, plavoj ili crnoj boji. Ove jeseni se, uz traper, nastavljaju nositi kombinezoni pa vjerujemo da nema boljeg od spajanja tog dvoje u jedno – kombinezon od trapera.

Ana je uz njega izabrala naočale hrvatskih dizajnera, kao i još jedan vječni klasik – bijele tenisice. Kako bi malo ‘razbili’ kombinaciju, tu je prekrasna mala torbica neobičnog oblika u koju ćete uspjeti staviti sve za ležeran i stylish odlazak na kavu.

Kupi look: kombinezon C&A 299,90 kn, torba Benetton 299 kn, tenisice Skechers 529 kn, sunčane naočale Ghetaldus (Klisab) 849 kn

Dođite u Trgovački centar Lumini i pogledajte što su vam sve još naši brojni brendovi u svojim kolekcijama pripremili za zanimljivu jesen s twistom.

Vidimo se u Lumini centru!

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr i društvenim mrežama centra Lumini.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba