U Krapini osnovan prvi zagorski ogranak stranke "Domovinski pokret Miroslava Škore", za predsjednika izabran Dražen Strabić

“Trebamo stvoriti društvo u kojem će mladi imati jednaku mogućnost afirmacije te će razmišljati kako u Krapini ostvariti svoje životne ciljeve, a ne kako otići iz nje”

Objavljeno: 22.09.2020. zagorjeinternational

U Krapini je u petak osnovan prvi zagorski ogranak nove političke stranke, “Domovinskog pokreta Miroslava Škore”. Osnivačka skupština održana je u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta. Na osnivačkoj skupštini izabrano je vodstvo ogranka, za predsjednika je izabran Dražen Strabić, magistar politologije, za dopredsjednika Danijel Poljak , dopredsjednica je Božica Fruk, rizničarka Alma Šoštarić, a tajnik Edi Puljko.

Glas Zagorja i Zagoraca

Izaslanik predsjednika Domovinskog pokreta bio je saborski zastupnik Davor Dretar, koji je čestitao novoizabranom vodstvu, zahvalio se svim članovima na uključenje u rad stranke i još jednom potvrdio da je on glas Zagorja i Zagoraca u Hrvatskom Saboru.

Povjerenik Domovinskog pokreta za Krapinsko – zagorsku županiju, Mladen Ptičar, istaknuo je da Domovinski pokret u Zagorju treba i mora biti drugačiji od postojećih stranaka.

– Moramo se posebno istaknuti u borbi za pravdu i poštenje u društvu, na lokalnoj razini, ali i na nacionalnoj – zaključio je Ptičar.

Podrška mladima

Gost skupštine, povjerenik Domovinskog pokreta Varaždinske županije, Darko Novoselec čestitao je izabranima i zaželio tješnju suradnju naših dviju sjevernih županija. Dražen Strabić, prvi izabrani predsjednik Domovinskog pokreta u Zagorju, zahvalio se na ukazanom povjerenju i istaknuo da se uključio u politički život za dobrobit Krapine.

– Trebamo stvoriti društvo u kojem će mladi imati jednaku šansu i mogućnost vlastite afirmacije. Mladi ne smiju razmišljati kako otići iz Krapine, nego kako u Krapini ostvariti svoje životne želje i potrebe – rekao je Strabić. (Lovro Belošević)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba