Održana 85. Zlatna igla

MIRKA JOZIĆ: 2020. godina je bila prepuna izazova za sve nas, ali naši vrijedni obrtnici pokazali su duh koji ne odustaje!

Objavljeno: 21.09.2020. zagorjeinternational

Modna revija koja okuplja najbolje zagrebačke modne obrtnike i dizajnere, Zlatna igla, u nedjelju je održana po 85. put. Revija se održava uz izravan prijenos na HRT-a uz pratnju Zagrebačke filharmonije i ravnatelja Mirka Bocha, koja je pratila izlaske modela na modnu pistu.

Predstavilo se 14 kolekcija domaćih autora: XD Xenia Design, Mara Etno Butik, NIT by Ana Žarković, Stolnik, Vjenčanice Ljubav, Krojački obrt Jura, Modni dizajner Nada Došen, Modna manufaktura Mustre, Modni dizajner Iva Karačić, Otvoreni Atelijer Milena Rogulj, Muška moda Šabić, Dora, Krzno Sumrak i Igor Galaš.

Modne kreacije predstavila je i Škola za modu i dizajn. U sklopu revije predstavili su se frizerski saloni Zanetti, Cool, Larisa i Stil, te kozmetički saloni De Luxe, Karma, Lotos, Andrea i Agness. Kreacije su upotpunile obuća Hogl, Borovo, Bočak, Mass Shoes i VUK leather, cvjećari Feresin, La Marco, Bombončić, Lanište, Tea i Poppy, nakit Zlatarne Popek i Lapidarium, materijali RUHO i oglavlja Mario Trešćec.

– Jučer smo obilježili 85. godinu Zlatne igle! 2020. godina je bila prepuna izazova za sve nas, ali naši vrijedni obrtnici pokazali su duh koji ne odustaje! Unatoč pandemiji i potresu koji je pogodio Zagreb, svojim vrijednim radom i trudom, pokazali su da mogu ravnopravno stati uz bok svjetskim brendovima i trendovima. Bez vas, Zagreb ne bi bio to što je! Odgovornost je na svima nama da prepoznamo svu vrijednost naših obrtnika te da ih još više podržimo kupnjom njihovih proizvoda i korištenjem njihovih usluga. Hvala i Zagrebačkoj filharmoniji, koja obilježava 150. godinu postojanja, koja je ovaj događaj učinila još svečanijim i posebnijim – kazala je Mirka Jozić, pročelnica zagrebačkog gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba