Iskoristite svoj potencijal!

Donosimo najbolju tjednu ponudu poslova u KZŽ

Objavljeno: 20.09.2020. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Auro Domus d.o.o. zapošljava trgovca (m/ž) u gradovima: Donja Stubica, Bedekovčina, Nedelišće, Klanjec. Rok prijave je 30.9. Potrebno je osnovno znanje rada na računalu. Aplicirajte.

Ugostiteljstvo Casablanca zapošljava konobara (m/ž). Mjesto rada je Gornja Šemnica, a rok prijave 15.10. Potrebna je završena osnovna škola, a radno iskustvo nije važno. Detalje provjerite ovdje.

Jam-ing d.o.o. traži diplomiranog inženjera arhitekture (m/ž) u Zlataru. Rok prijave je 30.9. Posao se sastoji od izrade projektne dokumentacije. Više na linku.

Udruga Sveta Ana traži edukacijskog rehabilitatora (m/ž). Mjesto rada je Markušbrijeg, a rok prijave 23.9. Posao se sastoji od provođenja rehabilitacije i habilitacije po programu projekta. Više na linku.

HS Genion Production d.o.o. traži radnika na održavanju (m/ž). Mjesto rada je Oroslavje, a rok prijave 2.10. Potrebno je poznavanje sistemskog inženjerstva. Uvjeti su dvije godine iskustva, srednja stručna sprema i dobro poznavanje MS Office-a. Potražite detalje ovdje.

Orka – Inox zapošljava zavarivača inox–a (m/ž) u Gornjoj Stubici. Rok prijave je 15.10. Poslodavac nudi redovita primanja, rad u dinamičnom, pozitivnom i uspješnom okruženju. Detalje provjerite ovdje.

Obrt Muhek traži kuhara (m/ž). Mjesto rada je Marija Bistrica, a rok prijave 30.9. Posao se sastoji od pripreme jela u restoranu Mladost. Više na linku.

Valves d.o.o. zapošljava radnika na slaganju robe (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a rok prijave 7.10. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Iskustvo nije važno. Više na linku.

Kostel promet zapošljava skladištara (m/ž) i mehaničara šivačih strojeva (m/ž). Mjesto rada je Pregrada, a rok prijave 30.9. Prednost je poznavanje mehanike stroja i elektrotehnike te posjedovanje uvjerenja za upravljanje viličarem. Provjerite kako aplicirati.

Recubo j.d.o.o. zapošljava na poziciji radnik na štep mašini – šivač (m/ž). Mjesto rada je Zlatar, a rok prijave 25.9. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se radno iskustvo od godinu dana i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter