Škola stranih jezika "Educa" iz Krapine tijekom svojih je četvrt stoljeća postojanja zaslužila povjerenje brojnih učenika - provjerite zašto

UPISI SU U TIJEKU: Naučite strani jezik – online ili u školi – izbor je na vama!

Objavljeno: 19.09.2020. zagorjeinternational

Škola stranih jezika “Educa”, sa sjedištem u Krapini, tijekom svojih je četvrt stoljeća postojanja zaslužila povjerenje brojnih učenika, zahvaljujući konstantnom ulaganju i želji za napretkom, a nakon otvaranja prostorija u Zaboku prije nekoliko godina, sada je, zbog epidemije koronavirusa, došlo vrijeme za novi iskorak – online tečajeve.

Uz 25 godina uspješnog poslovanja na području krapinsko – zagorske županije, s polaznicima i iz okolnih županija, online tečajevima će Educina kvalitetna predavanja biti dostupna diljem cijele Hrvatske.

– Nismo bili u mogućnosti tijekom proljeća održavati nastavu u standardnom obliku pa smo se odlučili na online varijantu, preko Skypea ili Zooma, kako god su učenici htjeli – otkrila nam je Drita Paj, osnivačica Educe koja se pet puta usavršavala u Velikoj Britaniji.  Ističe kako je ova godina, kakva god ona jest, bila vrlo uspješna za njezinu školu stranih jezika.

Cambridge certifikat

– Usprkos ovoj epidemiološkoj situaciji, nastavili smo pripremati polaznike za međunarodne diplome – FCE (First Certificate), CAE (Certificate in Advanced English) te međunarodne diplome iz poslovnog engleskog – BEC. Također, pripremamo i IELTS – General i Academic ispite, a sad su izuzetno traženi zbog studiranja u inozemstvu i kao uvjet za zapošljavanje u zemljama engleskog govornog područja. Pri polaganju Cambridge certifikata iz engleskog jezika, uobičajeno je bilo da šezdesetak posto naših polaznika dobije najvišu ocjenu, no ove su godine briljirali, pa je tako 87,5 posto naših polaznika postiglo najvišu ocjenu iz tog ispita – “grade A“, odnosno, C1! – kaže Paj.

– Uz Zoom i Skype, lekcije u toplini svog doma uz čaj, kavu i kućne ljubimce, uspjeli su ostvariti iznimne rezultate – kaže Paj te ističe kako su čak dva polaznika ovog ljeta ostvarila maksimalan broj bodova (190). Tako su polaznici Educe stekli vrlo važne diplome jezičnog stupnja C1, ocijenjene od strane Cambridgea.

Strani jezici

Osnovna djelatnost Educe obuhvaća tečajeve stranih jezika: engleskog, njemačkog, španjolskog, talijanskog i ostalih po potrebi – od početnih do naprednih stupnjeva, za djecu i za odrasle, a namjena jezika je razna: od početnika koji žele naučiti osnove jezika ili učenika koji žele naučiti više do polaznika koji žele svoje znanje usavršiti.

Upisi u nove grupe traju tijekom rujna i listopada, odnosno, siječnja i veljače, a individualni satovi tijekom cijele godine. Rad sa strankama, konzultacije i upisi obavljaju se ponedjeljkom i srijedom od 16 do 17 sati i četvrtkom od 16.30 do 17.30 sati. Za druge termine zainteresirani mogu nazvati broj 049/370 970 ili 091/56 66 347, ili se pak javiti putem e-maila: [email protected], [email protected] ili [email protected]. Više informacija pronađite na internetskoj stranici “Educe”.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba