UPISI SU U TIJEKU: Iskoristite priliku za besplatno obrazovanje

UČILIŠTE “PIRAMIDA ZNANJA” VAS POZIVA: Osposobite se za poslove voditelja za osobe s invaliditetom u turizmu i ugostiteljstvu

Objavljeno: 19.09.2020. zagorjeinternational

Postanite konkurentni i steknite prednost na tržištu rada – osposobite se za poslove voditelja za osobe s invaliditetom u turizmu i ugostiteljstvu. Osobe s invaliditetom često se suočavaju s ograničenom ponudom turističkih destinacija, slabijom uslugom i nedovoljnom prihvaćenošću okoline. Kako bi se poradilo na podizanju kvalitete usluga za osobe s invaliditetom, potrebno je educirati djelatnike u ugostiteljstvu i turizmu o specifičnostima invaliditeta.

Edukacija za voditelja za osobe s invaliditetom provodi se online, odnosno putem e- learning sustava, koji predstavlja inovaciju na hrvatskom tržištu. Vrlo je jednostavan za korištenje i daje mogućnost pristupa sustavu u bilo koje vrijeme te omogućava multiplikaciju rezultata zbog lakšeg prenošenja materijala. 

Uvjeti upisa su sljedeći:
– osobe mlađe od 25 godina ili osobe starije od 54 godine
– kopija osobne iskaznice
– izjava da je osoba nezaposlena

Nakon završene edukacije, polaznici će biti osposobljeni za sljedeće poslove:
– pravilan odnos prema svim skupinama osoba s invaliditetom
– educiranost i osposobljenost za prenošenje stečenih znanja i vještina te obrazovanje hotelskog i ugostiteljskog osoblja za pravilno ophođenje prema osobama s invaliditetom
– prilagodba komunikacije oštećenju i potrebi osobe s invaliditetom
minimaliziranje rizika i opasnosti u prostoru u kojem osoba s invaliditetom boravi

Upisi su u tijeku!
Iskoristite priliku za besplatno obrazovanje i prijavite se na sljedeće kontakt brojeve: 049/282-153 i 095/902-8835 ili na e-mail adresu: [email protected] Učilište Piramida Znanja nalazi se na adresi Ulica Matije Gupca 68 u Zaboku te vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter