NA KRIŽANJU MIRAMARSKE I MIHANOVIĆEVE NA ŽENU NALETIO TRAMVAJ BROJ 9

“Vidjela sam sijedu kosu i tamnoplavu vestu. Gospođa je bila starija. Kako se našla ispod tramvaja, ne znam”

Objavljeno: 18.09.2020. zagorjeinternational

– Sjedila sam na drugom sjedalu iza vozača. Tramvaju je bilo zeleno svjetlo na semaforu i mi smo krenuli. Vozač je odmah počeo trubiti jer je vidio ženu kako prelazi cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Vidjela sam sijedu kosu i tamnoplavu vestu na cesti ispred vozača. Gospođa je bila starija. Kako se našla ispod tramvaja ne znam – još u šoku rekla je za portal Metropolitan.hr jedna putnica iz tramvaja.

Naime, tramvaj broj 9 je u petak oko 11 sati na križanju Miramarske i Mihanovićeve naletio na stariju ženu. Ostala je zarobljena ispod tramvaja. Kako nam kaže putnica iz tramvaja, čitavo vrijeme je bila pri svijesti te je komunicirala s ljudima. Vozač se odmah zaustavio te pozvao Hitnu pomoć. Ubrzo su došli i vatrogasci koji su ženu izvlačili ispod tramvaja.

– Žao mi je te gospođe i vozača tramvaja. Htjela bih da se sve dobro završi. Znam da će vozaču to biti šok, ali zaista je napravio sve što je mogao u tom momentu. Navodno, ljudi koji su bili na cesti su vidjeli da je ona došla na trotoar, ali je vjerojatno lovila tramvaj na drugoj strani. Odmah se počela vraćati preko ceste i uopće nije valjda registrirala tramvaj u toj brzini ili nepažnji – kazala nam je putnica iz tramvaja.

Zaključuje kako je vidjela da su ženi ozlijeđene ruke i noge.

U policiji kažu kako je očevid u tijeku i da će više podataka imati nakon njegova završetka. (Ante Ferara)

Najnovije po kategorijama

“Dečki mi šalju poruke, ali se tek ohrabre drugi dan, kad više nisam okružena svojim zaštitnički nastrojenim momcima”

ČETIRI MUŠKETIRA I JEDNA HARMONIKAŠICA: Grupa Akord iz Petrovskog, zahvaljujući svojoj članici Lani Hušnjak (17), privlači pažnju gdje god se pojavi, a posebno pozitivne reakcije dobivaju na - momačkim večerima

“Dečki mi šalju poruke, ali se tek ohrabre drugi dan, kad više nisam okružena svojim zaštitnički nastrojenim momcima”

Objavljeno: 18.10.2020. jelenajazbec

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter