U KZŽ devet novih slučajeva koronavirusa

U samoizolaciji jedna vrtićka skupina DV-a “Škrinjica” iz Radoboja i jedan razred OŠ Sveti Križ Začretje

Objavljeno: 18.09.2020. JJ

U protekla 24 sata na području Krapinsko – zagorske županije evidentirano je devet novih osoba pozitivnih na koronavirus, s prebivalištima na području općine Sveti Križ Začretje (4), općine Bedekovčina (3), općine Đurmanec (1) i općine Radoboj (1). Svih devet novih slučajeva su obiteljski kontakti poznatih oboljelih osoba. U istom razdoblju ozdravile su tri osobe te su pristigla i 93 negativna nalaza, dok se još uvijek čekaju rezultati za pet uzoraka.
Budući da je jučer, nakon provjere adrese, u evidenciju pozitivnih na koronavirus s prebivalištem na području Krapinsko – zagorske županije uvrštena još jedna poznata pozitivna osoba (koja je testirana izvan KZŽ), ukupan broj aktivnih slučajeva zaraze je 67. U samoizolaciji se nalazi 330 osoba.
Od županijskog Stožera civilne zaštite doznajemo da je epidemiološka služba Zavoda za javno zdravstvo Krapinsko – zagorske županije nakon epidemiološke obrade novih slučajeva odredila samoizolaciju za jednu vrtićku skupinu Dječjeg vrtića “Škrinjica” u Radoboju te za jedan razred u Osnovnoj školi Sveti Križ Začretje, koji će do 29. rujna nastavu pratiti online.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba