Osigurano 16 stipendija u iznosu od 350 kuna

Općina Zlatar Bistrica raspisala natječaj za dodjelu srednjoškolskih stipendija

Objavljeno: 16.09.2020. JJ

Općina Zlatar Bistrica raspisala je natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola. U A kategoriji – stipendija prema socijalnom statusu – dodjeljuje se 15 stipendija u iznosu od 350 kuna mjesečno i B kategorija – stipendija za nadarene učenike – dodjeljuje se jedna stipendija u iznosu od 350 kuna mjesečno. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju učenici srednjih škola koji imaju prebivalište na području općine Zlatar Bistrica, a čiji prihodi po članu kućanstva ne prelaze 70 posto prosječne plaće isplaćene u gospodarstvu Krapinsko – zagorske županije u prethodnoj godini te čije domaćinstvo nema nepodmirenih obveza prema Općini.
Zahtjevi se podnose na posebnim obrascima koji se mogu podići u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine ili putem općinske internetske stranice, zajedno s pratećim izjavama koje se prilažu uz zahtjev. Popunjeni zahtjevi s cjelokupnom dokumentacijom dostavljaju se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Zlatar Bistrica, Vladimira Nazora 56, zaključno s 2. listopadom u zatvorenoj omotnici s naznakom “Natječaj za stipendiju – ne otvaraj“. Nepotpuni zahtjevi i zahtjevi zaprimljeni nakon navedenog roka neće se smatrati važećima.
Rezultati natječaja objavit će se putem općinske internetske stranice i na oglasnoj ploči Općine u roku od 15 dana od dana završetka natječaja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba