Iznos je tajna

Na Aveniji Dubrava našao novac te ga odnio u policiju, traži se njegov vlasnik

Objavljeno: 16.09.2020. zagorjeinternational

– Hej ti, koji/a si prolazio/la tijekom jučerašnjeg dana (15.9.) Avenijom Dubrava, u dijelu gdje je nastala ova fotka! Vjerojatno si primijetio/la da ti nedostaje određena količina većeg iznosa novca, pa ti savjetujem da posjetiš Policijsku postaju Dubrava u kojoj se izgubljeni novac nalazi! Sve što trebaš znati je: u otprilike koliko sati si prolazio/la tim nogostupom, koliki novčani iznos si izgubio/la, u kojim apoenima je tvoj izgubljeni novac – napisao je jedna Zagrepčanin u Facebook grupi Dubrava.

Kako nam je rekao novac se nalazio na nogostupu. Nažalost, nije bio u novčaniku već su novčanice bile razasute po podu. Uočio ga je dok se s prijateljem vozio na biciklu u smjeru Dupca. Vjeruje da se vlasnik kretao na biciklu ili romobilu te da je išao u suprotnom smjeru. Ne može se točno sjetiti, ali misli kako se mimoišao s nekim na biciklu, nekih 20-ak sekundi prije nego što je naišao na mjesto na kojem se nalazio novac.

– S obzirom na to da je protočnost pješaka, bicikla/romobila na tom dijelu vrlo velika, vjerujem da je toj osobi novac ispao netom prije nego smo prijatelj i ja naletjeti na njega. Točnu cifru sam rekao samo policijskim djelatnicima u Policijskoj postaji Dubrava. Iznos je tajna. Mjesto na kojem je novac izgubljen je 20-ak metara od tramvajske stanice Kapucinska – kazao nam je.

Dodaje kako se još nitko nije javio te da se nada kako će se pravi vlasnik prepoznati u objavi i otići po svoj novac.

– Iskreno se nadam, jer je iznos nemali, naravno, ovisno o visini primanja te osobe može biti i vrlo značajan za kućni budžet. Vrijeme pronalaska, cifru te apoene nikako ne smijem nigdje navesti, niti usmeno izreći. Znate i sami da bi te podatke potencijalno netko mogao zloupotrijebiti… – zaključio je pošteni nalaznik. (af)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba