U Slavonskom Brodu održano natjecanje policijskih službenika i službenica - drugi Memorijal "Šimo Đamić"

Krunoslav Ivanušec iz PU krapinsko – zagorske među 11 najspremnijih “reprezentativaca MUP-a”

Objavljeno: 16.09.2020. zagorjeinternational

U organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske uprave brodsko – posavske, prošlog je petka u Slavonskom Brodu održano natjecanje policijskih službenica i službenika MUP-a, drugi Memorijal “Šimo Đamić”, u sjećanje na legendarnog zapovjednika Specijalne jedinice policije Policijske uprave brodsko – posavske. Od 8. do 10. rujna u Obučnom centru Spačva provedene su kvalifikacije, nakon kojih je kreirana startna rang lista, a u natjecanju je sudjelovao 61 natjecatelj – 59 policajaca i dvije policajke. Ove je godine pripremljena zahtjevna staza u duljini 30-ak kilometara.

Zahtjevno natjecanje

Na memorijalu su se natjecali i policajci Policijske uprave krapinsko – zagorske Krunoslav Ivanušec iz Interventne jedinice policije, Ivan Pavlinić iz Policijske postaje Pregrada i Božidar Osredečki iz Postaje granične policije Macelj.
Na izrazito zahtjevnom natjecanju koje obuhvaća alpinizam, orijentaciju, svladavanje prepreke na mreži sa zaštitnom maskom, bacanje školske bombe i prelazak vodene prepreke, Krunoslav Ivanušec je osvojio 11. mjesto te se tako našao u prvoj postavi najspremnije “reprezentacije MUP-a”. MUP je ove godine dobio i najspremniji bračni par, supružnike Zorana Mamuzića i Ines Matec – Mamuzić iz Ravnateljstva policije, koji su najspremniji policijski službenici u svojim kategorijama.

Potvrda kvalitete

Svi natjecatelji su svojim plasmanom još jednom potvrdili svoju kvalitetu, vrhunske policijske vještine, sposobnosti i psihofizičku izdržljivost za odrađivanje svih policijskih zadaća u svakodnevnom poslu, poručuju iz MUP-a. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba