Udruga poziva sve s područja Oroslavja, Stubičkih Toplica, Donje Stubice, Gornje Stubice, Marije Bistrice i Bedenice

U sklopu projekta “Zaželi – nova prilika za žene u ruralnom području”, Udruga mladih Feniks nudi pomoć u kućanstvu te socijalnu pomoć

Objavljeno: 15.09.2020. zagorjeinternational

Udruga mladih Feniks iz Oroslavja poziva sve starije osobe, osobe u nepovoljnom položaju (osobe s invaliditetom, kronične bolesnike) te osobe kojima je potrebna pomoć u kućanstvu pri dostavi namirnica i lijekova, pripremi obroka, održavanju čistoće stambenog prostora, oblačenju i svlačenju, higijeni kao i osobama kojima je potrebna socijalna podrška i druženje, pratnja i pomoć u društvenim aktivnostima s područja Oroslavja, Stubičkih Toplica, Donje Stubice, Gornje Stubice, Marije Bistrice i Bedenice da se prijave za potporu i podršku koja će se pružati u sklopu projekta “Zaželi – nova prilika za žene u ruralnom području” financiranog iz Europskog socijalnog fonda iz Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava “Zaželi-Program zapošljavanja žena – II faza”.


Prijaviti se mogu sve osobe starije od 65 godina, osobe mlađe od 65 godina koje su u nepovoljnom položaju (osobe s invaliditetom, kronični bolesnici, te osobe koje pravo na socijalnu uslugu potpore i podrške osobama u nepovoljnom položaju ne ostvaruju po drugoj osnovi.


Zainteresirane osobe za korištenje potpore i podrške osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju prijave mogu podnijeti elektronskom poštom na [email protected] ili telefonski na brojeve 099-786-8495 ili 049/410-271. Rok prijave je do 30. rujna 2020. godine. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba