Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri

Donosimo najnoviju ponudu poslova u Krapinsko – zagorskoj županiji

Objavljeno: 13.09.2020. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Frenki, obrt, zapošljava vozača teretnog motornog vozila (m/ž). Mjesto rada je Mihovljan, a rok prijave 9.10. Potrebno je radno iskustvo od godine dana te posjedovanje vozačke dozvole C + E kategorije. Provjerite kako aplicirati.

Pekarna i trgovina Viki traže pekara (m/ž) u Zlataru. Rok prijave je 7.10. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, a poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.


HGH instalacije zapošljavaju instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada je Veliko Trgovišće, a rok prijave 26.9. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Više na linku.


HS Genion Production d.o.o. traži radnika na održavanju (m/ž). Mjesto rada je Oroslavje, a rok prijave 2.10. Potrebno je poznavanje sistemskog inženjerstva. Uvjeti su dvije godine iskustva, srednja stručna sprema i dobro poznavanje MS Office-a. Potražite detalje ovdje.

Vodolim traži knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Donja Stubica, a rok prijave 30.9. Posao obuhvaća vođenje knjigovodstva, obračun plaća i završni račun. Potrebno je radno iskustvo od pet godina. Detalje provjerite ovdje.


Valves d.o.o. zapošljava radnika na slaganju robe (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a rok prijave 7.10. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Iskustvo nije važno. Više na linku.


Kostel promet zapošljava skladištara (m/ž) i mehaničara šivačih strojeva (m/ž). Mjesto rada je Pregrada, a rok prijave 30.9. Prednost je poznavanje mehanike stroja i elektrotehnike te posjedovanje uvjerenja za upravljanje viličarem. Provjerite kako aplicirati.


Vinotour d.o.o. zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a rok prijave 26.9. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i vozačka dozvola B kategorije. Posao se sastoji od obavljanja svih pomoćnih zadataka za pripremu namirnica i jela. Više na linku.


Recubo j.d.o.o. zapošljava na poziciji radnik na štep mašini – šivač (m/ž). Mjesto rada je Zlatar, a rok prijave 25.9. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se radno iskustvo od godinu dana i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.


Stiv – elektroinstalacije i građenje traže pomoćnog radnika u građevinarstvu (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a rok prijave 4.10. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, a iskustvo nije važno. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba