Jesen je savršeno doba za preuređenje doma, a Westgate Shopping City vaš najbolji saveznik u tom pothvatu

Tražite namještaj? Donosimo hit trendove koji obaraju!

Objavljeno: 10.09.2020. zagorjeinternational

Neke od najvažnijih trenutaka svog života provodimo u blagovaonici, družeći se s prijateljima i obitelji, slaveći praznike i rođendane. Stol za blagovaonicu može pridonijeti dizajnu prostora, a uz nekoliko ideja, vrlo je lako stvoriti stilsku blagovaonicu po želji. Tekstura, patina i antikviteti ispunjavaju duše naših domova. Blagovaonice će krasiti posebni komadi koji povezuju osobnost s različitim stilovima kako bi obogatili obiteljski prostor.
Svake godine početkom jeseni javlja se želja za preuređenjem doma jer dolaskom hladnijih dana, sve više vremena provodimo u kući.
Kako bismo vam olakšali tu potragu, donosimo trendi prijedloge kako urediti blagovaonicu – kutak gdje boravi cijela obitelj. Ako vam nedostaje ideja ili jednostavno ne znate odakle početi, donosimo savjete na što sve morate paziti te kakav namještaj, boje i uzorke odabrati.
A kako bi shopping protekao u znaku popusta i pogodnosti, predlažemo da ovog vikenda, 11.,12. i 13. rujna, posjetite Westgate Shopping City i postanete dizajneri svog malog kutka. U nastavku se nadahnite našim prijedlozima…

Tradicionalni luksuz

Blagovaonica u potpunosti izrađena od masivnog drveta i s preciznim rezbarijama, gdje se svaki detalj savršeno podudara i pretvara blagovaonicu u umjetničko djelo. Tradicionalni stil uključuje mnogo tkanine, dekore na prozorima i tepihe. Okrenute noge, rezbareni rukohvati, stilski materijali, svi se mogu naći u namještaju koji je tipičan za tradicionalni stil uređenja. Žuta boja u kombinaciji s drvetom donosi izniman osjećaj luksuza u prostor za obiteljsko druženje. (Stol i stolac: Bellagio)

Kraljevsko plava

Kraljevsko plava je i službeno nova hit boja u interijerima. Ne samo da donosi tradicionalnost i klasiku, već stavlja moderni “touch” na tradicionalno dekoriranje prostora. Često povezujemo baršunasti namještaj bogatijih boja – s tamnijim, dekadentnijim prostorima, no to nije uvijek tako. Ovdje prikazan drveni stol uparen s intenzivnim tonovima kraljevsko plave donosi svjež proljetni i upečatljiv izgled blagovaonici. (Stol: Barrington; stolac: Coco Blue)

Sofisticirani Twist

Stakleni stolovi su izvrsni jer dobro izgledaju, te pristaju uz sve dekore. Iako je ovaj trend na neko vrijeme nestao, vratio se veći nego ikad. Dodajte stakleni stol vašoj blagovaonici za hladan, ali suvremen osjećaj. Uparite ga s mekanim stolicama za još veći kontrast. Ako ne želite koristiti stolnjak na stolu, drveni stol je idealno rješenje. Drveni stol naglasit će ljepotu prostora, a istovremeno mu pružiti vrhunski i sofisticiran izgled. (Stol: Kingstone; stolac: Madison)

Cjelokupna ponuda dostupna je ekskluzivno u Westgate Shopping Cityju, u kojem je na jednom mjestu prisutno čak 25 trgovina za uređenje doma, kao što su Möbel Land, Prima, Doğtaş Exclusive, Sancta Domenica MegaStore, ERA concept store, Interijeri Zadro, Namještaj Intermod, Jysk i brojni drugi. A uskoro, kako doznajemo, u Westgate Home “useljavaju” i nove trgovine za opremanje doma.

Sve ponude i popuste pronađite na www.westgate.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter