Na radost Zagoraca, poznati danski brend stigao je u Krapinu - u Ulici Frana Galovića otvorena nova Jysk trgovina

POTPUNO NOVI DOŽIVLJAJ KUPOVINE: “Nakon 11 godina traženja, napokon imamo adekvatnu lokaciju u Krapini, koja nam je uvijek bila na listi prioriteta”

Objavljeno: 10.09.2020. zagorjeinternational

Jysk je stigao i u Krapinu! Poznati danski lanac za opremanje i uređenje doma otvorio je svoju trgovinu, na adresi Ulica Frana Galovića 9. Trgovina se prostire na 1250 četvornih metara, od čega 950 četvornih metara prodajnog prostora.

– Koliko znamo, ljudi u Zagorju se jako vesele i rado nas očekuju. Mi se isto tako veselimo, nakon 11 godina Jyska u Hrvatskoj i dugog traženja lokacije u Krapini, koja nam je uvijek bila na listi prioriteta, nikako nismo uspijevali naći nešto što nam je adekvatno i evo, nakon 11 godina traženja, imamo adekvatnu lokaciju po kvadraturi i svemu ostalome, zbog čega smo sretni i zadovoljni – kazala je Vesna Kukić – Lončarić, country menadžerica za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu te Srbiju, osvrnuvši se i na aktualnu korona krizu.

– Strategija Jyska na razini grupacije su otvorenja, pa smo tako ove godine, na razini regije, dakle, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina te Srbija, imali u planu šest novih otvorenja, a mi smo ih imali devet. Dakle, Jysk ne staje s ekspanzijom, dapače, mi krizu vidimo kao potencijal za daljnji razvoj – ističe Kukić – Lončar.
U novootvorenoj trgovini u Krapini zaposleno je osmero djelatnika.

Prepoznata destinacija

– Izuzetno mi je zadovoljstvo kad se otvara bilo koji gospodarski objekt na području grada, jer to znači i otvaranje novih radnih mjesta, znači da će se novac koji je netko do sada možda trošio na području drugih jedinica lokalne samouprave, zadržati ovdje u Krapini. Drago mi je i što je u naš grad došao jedan poznati brend poput Jyska, to odmah znači da naši građani više ne moraju putovati u druge gradove da bi kupili željenu stvar, a kad već dođu ovamo, možda će obići i neke druge trgovine, sjesti i popiti kavu, dakle, na taj se način zaokružuje čitava priča. Znamo isto tako da su prema Krapini orijentirani i građani iz drugih mjesta, čitave bivše općine Krapina, ali i nekih drugih područja, poput Mihovljana, Huma na Sutli… Sve je to dokaz da Krapina postaje prepoznata kao destinacija u kojoj se isplati otvarati nešto novo – rekao je gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović.
Prije Jyska, u Krapinu su ove godine stigla još dva poznata brenda, a Gregurović otkriva kako je u te tri trgovine zaposleno 40-ak ljudi.

– Još dva veća trgovačka lanca željela bi doći ovdje u Krapinu, tražimo im adekvatne lokacije. Važno nam je i da postoji potražnja za stanovima na području grada, pa i na tu radimo pripremu kako bi se u skorije vrijeme krenulo s izgradnjom neke stambeno – poslovne zgrade – najavio je gradonačelnik.

Uređenje prostora

Nova krapinska Jysk trgovina, uz izvrstan asortiman, donosi novitete u uređenju prodajnog prostora prema novom skandinavskom konceptu 3.0., upravo kako bi se osigurala bolja izloženost i preglednost svih proizvoda. Cjelokupan prostor osvježavaju drvene podne obloge, a posebna pažnja usmjerena je i na osvjetljenje, za bolji doživljaj i ugodu tijekom kupovine. Novost su i osvijetljene police s dekorativnim artiklima, te novi nosivi elementi.
U prostoru se nalaze i postavke asortimana u posebno uređenim kreativnim kutevima, koji će kupcima pružiti dodatnu inspiraciju tijekom izbora odgovarajućih proizvoda. Uz široku ponudu i educirane djelatnike koji jamče visoku kvalitetu usluge, novouređena JYSK trgovina kupcima će ponuditi potpuno novi doživljaj kupovine, uz jednostavno pronalaženje proizvoda i vrhunskog namještaja s danskim potpisom.
JYSK je na hrvatskom tržištu prisutan od 2009. godine, a trenutno broji čak 46 prodajnih mjesta diljem Hrvatske.
Više informacija možete pronaći na Facebook i na web stranici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba